Accident cumplit pe E85, soldat cu moartea a 3 persoane. Victimele se aflau într-un autoturism care a intrat pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident cumplit, soldat cu moartea a trei persoane, a avut loc vineri dimineață, 29 decembrie, pe DN2-E85, în județul Ialomița, pe raza localității Cotorca. Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 6.30, iar în urma impactului devastator nimeni nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Accident soldat cu 3 morți pe DN2-E85 FOTO IPJ Ialomița
Accident soldat cu 3 morți pe DN2-E85 FOTO IPJ Ialomița

Conform IPJ Ialomița, cele 3 victime se aflau într-un autoturism care se deplasa din direcția Buzău către București. Mașina ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul celor 3 persoane din autoturism.

Accident cumplit în județul Ialomița FOTO IPJ Ialomița
Accident cumplit în județul Ialomița FOTO IPJ Ialomița

Poliția a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragedia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În acest moment, în zonă, traficul este blocat pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc vineri dimineață, pe DN2-E85 FOTO IPJ Ialomița
Accidentul a avut loc vineri dimineață, pe DN2-E85 FOTO IPJ Ialomița

Accident în lanţ pe „Drumul morții”, la Suceava, soldat cu trei victime. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Pe 27 decembrie 2023, trei autoturisme în care se aflau 10 persoane au fost implicate într-un accident în lanţ produs pe Drumul Naţional 2, în judeţul Suceava. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Autorităţile din judeţul Suceava au activat, miercuri dimineaţă, Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident rutier produs în localitatea Dănila, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau zece persoane.

„Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Suceava a fost activat Planul Roşu de Intervenţie", au precizat oficialii ISU Suceava.

„În eveniment au fost implicate  zece persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conştiente şi cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la faţa locului”, precizează reprezentanţii ISU Suceava.

Tânăr de 19 ani, mort la Suceava într-un accident auto

Accidentele rutiere soldate cu decese se țin lanț în județul Suceava în ultimele zile. Un tânăr de 19 ani a murit, în noaptea de joi spre vineri, 14/15 decembrie 2023, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava. Maşina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului.

Dispeceratul comun ISU-SAJ Suceava a fost anunţat, în noptea de joi spre vineri, 14/15 decembrie 2023, la ora 2.30, despre producerea unui accident rutier, pe drumul comunal de pe raza localitaţii Petia (la ieşire spre localitatea Unceşti).

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor, a fost găsit un autoturism, care era răsturnat în afara părţii carosabile.

„În exteriorul maşinii a fost identificată o victimă inconştientă, un tânăr în vârstă de 19 ani. Din nefericire, victima avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul acesteia”, au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite