O tânără din Slatina drogată și beată a lovit șase mașini parcate. Aparatul drugtest a indicat prezența a trei substanțe psihoactive

0
Publicat:

O tânără de 26 de ani, din municipiul Slatina, a avariat șase autoturisme parcate în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii. Șoferița era drogată și băută.

Foto Info trafic Slatina/Mădălin Nicolae
Foto Info trafic Slatina/Mădălin Nicolae

La data de 23 august 2023, în jurul orei 22:10, polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Unirii din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o tânără de 26 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Alcoolemia tinerei
Alcoolemia tinerei

Întrucât tânăra prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a trei substanțe psihoactive, respectiv T1C MDMA, T2C MTD și T3C KET.

Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite