FOTO VIDEO  EuroProject Slatina şi-a premiat cei mai activi voluntari în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Informare Europeană „Europe Direct Slatina” din cadrul Centrului de Consultanţă şi Management al Proiectelor „Europroject” Slatina i-a răsplătit, vineri seară, pe cei mai activi voluntari care au fost prezenţi la acţiunile întreprinse anul acesta de diriguitorii Centrului, dar şi pe o parte dintre ziariştii autohtoni pentru popularizarea evenimentelor. Gala cu pricina a avut loc la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina.

Festivitatea de premiere a Galei a fost prezidată de către Geanina Birin, coordonatorul Centrului de Informare Europeană „Europe Direct Slatina”. Un număr de patru voluntari au primit, vineri - 19 decembrie, “Certificate de Voluntariat”, pe baza punctajului acumulat în urma orelor de voluntariat desfăşurate în cadrul Europroject Slatina. De asemenea, trei instituţii de presă din judeţ au primit, prin intermediul a tot atâţia reprezentanţi, Diplome aniversare - “Gazeta Nouă”, “Gazeta Oltului” şi Olt TV.

Programul spetactacolului a cuprins momente de poezie, muzică şi colinde, toate oferite de elevi publicului prezent în sala de spectacole a Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din muncipiu.

„Evenimentul din această seară a fost organizat cu ocazia apropierii Crăciunului şi reprezintă modul nostru de a ne arăta recunoştinţa faţă de cei care au colaborat intens cu noi pe parcursul acestui an, şi aici mă refer în special la voluntarii noştri - un grup de aproape 40 de elevi din Slatina, dar, de asemenea, mă refer şi la cei care sunt multiplicatorii informaţiei europene, mass-media”, a declarat Geanina Birin.

Reprezentanţii Centrului Europe-Direct Slatina au spus că, şi anul viitor, vor fi organizate seminarii, conferinţe şii alte evenimente similare prin care se va promova politicile europene şi se vor oferi răspunsuri celor care vor avea probleme legate de Uniunea Europeană. În România sunt 31 de centre "Europe Direct", cel de la Slatina fiind înfiinţat în anul 2013. Centrul de Informare Europeană „Europe Direct Slatina” din cadrul Europroject numără 40 de voluntari, elevi ai şcolilor şi liceelor din municipiu.

Centrul „Europe Direct - Slatina” are ca principal obiectiv oferirea celor mai complete informaţii în privinţa drepturilor şi oportunităţilor pe care le presupune şi le oferă Uniunea Europeană, îndrumări către cele mai bune surse de informaţii sau consiliere şi date de contact – la nivel european, naţional sau local -, informaţii de specialitate sau, implicit, informaţii despre drepturile şi oportunităţile pe care românii le au în calitate de cetăţeni europeni.
 

Vă mai recomandăm pe aceeşi temă:

VIDEO  Şomeri din mediul rural, încurajaţi să-şi găsească o slujbă prin cursuri gratuite de calificare

O adolescentă din Slatina, cea mai bună elevă traducătoare din ţară

Invitaţie la dans şi muzică pe platoul Casei Tineretului din Slatina

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite