Surpriză pentru un turist american într-un hotel din România. „Am dat 70 de dolari în hoteluri pline de gândaci în SUA” VIDEO

0
Publicat:

Un turist american a rămas plăcut surprins în România și a apreciat că hotelurile de aici oferă condiții bune pentru prețuri mult mai mici decât în țări precum Statele Unite, Franța sau Germania.

Turistul american s-a arătat încântat de cele văzute în România. FOTO Captură video
Turistul american s-a arătat încântat de cele văzute în România. FOTO Captură video

Americanul a postat pe pagina sa de TikTok, @oopsimovedagain, care este urmărită de aproape 60.000 de oameni și are 1,5 milioane de aprecieri, un clip video în care se arată surprins de prețul scăzut și de condițiile bune pe care le oferă hotelul din Sibiu la care s-a cazat pentru o noapte, scrie Turnul Sfatului.

Bărbatul a ajuns în România și a vizitat mai multe orașe. Odată ajuns la Sibiu, el s-a arătat într-o primă fază sceptic și chiar se aștepta la condiții mai puțin bune înainte să se cazeze. Emoțiile sale au dispărut rapid și s-a arătat impresionat de locul în care s-a cazat, fără să precizeze despre ce hotel sau pensiune este vorba. 

În clipul filmat și pus pe rețelele de socializare, americanul laudă condițiile din Sibiu și le compară cu cele întâlnite în Statele Unite ale Americii, Franța și Germania.

Concluzia sa este că în România a primit mai mult pentru mult mai puțini bani și că hotelurile din România sunt curate și cochete. De altfel, cazarea l-a costat, spune el, jumătate din cât l-ar fi costat în țările amintite.

„Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească. Oh, cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”, a spus turistul american în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite