Şicanare periculoasă pe Valea Oltului. Un cap tractor, la un pas să ajungă în Olt. Ce s-a întâmplat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depăşire periculoasă pe Valea Oltului la ieşire din Boiţa - Sibiu pe DN7 Foto captură video Adrian Adrian
Depăşire periculoasă pe Valea Oltului la ieşire din Boiţa - Sibiu pe DN7 Foto captură video Adrian Adrian

Incidentul s-a produs la sfârşitul lunii mai, după cum arată înregistrările unei camere de bord a unui alt participant la trafic.

Incidentul s-a petrecut pe Valea Oltului, la ieşire din Boiţa - Sibiu, spre Vâlcea. 

Pe unul din grupurile pe care a fost postată filmarea, Info Trafic Vâlcea, cameramanul a menţionat alături de imagini: „Un şofer ”profesionist” ar trebui să fie un exemplu pentru noi, nu?”, precizând că acestea au fost surprinse joi 30 mai, pe un sector de drum, DN 7 / E 81, unde se execută lucrări. 

În filmare se vede un cap tractor care intră în depăşirea maşinii din care se filma, apoi încearcă să facă acelaşi lucru şi cu TIR-ul care rula în faţă. Doar că şoferul acestuia intră brusc pe contrasens, fără să-i ofere celui aflat în depăşire prea multe soluţii. Motiv pentru care conducătorul auto al capului tractor trage de volan stânga şi iese practic de pe carosabil până când, nevoit, frânează brusc, altfel ar fi riscat să ajungă cu autovehiculul în râul Olt. 

Şicanare în trafic pe Valea Oltului - un cap tractor la un pas să ajungă în râul Olt, pe DN7, în Sibiu (Sursă imagini Adrian Adrian)

Drumul este continuat, o porţiune, pe contrasens, pe un sector cu linie continuă, iar mai apoi pe axul drumului. Pe sensul de mers, Sibiu - Vâlcea, pe marginea carosabilului, se observă indicatoare pentru drum în lucru. În tot acest timp, capul tractor este obligat să circule în spatele TIR-ului în ciuda manevrelor de depăşire ale şoferului.  

„Aşa mergea toată coloana, se lucra pe sensul către Vâlcea”

Adrian, cel care a publicat imaginile pe Facebook, a explicat pentru „Adevărul” care era contextul în care se circula. „Capul tractor a venit tare din spate, a mai depăşit patru maşini până a ajuns la noi, iar cel din faţă a încercat să îşi menţină banda. Aşa mergea toată coloana, se lucra pe sensul către Vâlcea.”, spune acesta.

„Înţeleg că te apucă toate spumele după ce stai poate şi trei ore pe rahatul ăla de drum, dar totuşi, să fii sinucigaş?... E de dincolo, nu din România”, au remarcat internauţii. Aceştia au mai comentat: „Cel fără remorcă a făcut o manevră excepţională, evitând un accident foarte grav, dar şoferul din faţă nu s-a asigurat deloc... Nu înţeleg de ce cu filmarea asta nu e suficient să îi bagi pe amândoi în puşcărie, carnetul pe viaţă, amenzi să nu le mai poată plăti”.

Imediat cum vom primi lămuriri şi din partea Poliţiei Judeţene Sibiu, completate eventual de măsurile care se pot lua în astfel de cazuri, le vom face publice.

Vă mai recomandăm şi:

Pericol pe Valea Oltului: cad bolovani! „Peste 250 de metri cubi de material au fost aduşi de viitură”

O dubă a intrat într-un TIR oprit pe Valea Oltului din cauza scurgerilor de pe versanţi. Un pasager a murit VIDEO 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite