O dubă a intrat într-un TIR oprit pe Valea Oltului din cauza scurgerilor de pe versanţi. Un pasager a murit FOTO VIDEO

0
0
Accident mortal pe Valea Oltului la Brezoi - o dubă a intrat într-un TIR oprit din cauza aluviunilor de pe şosea, două persoane încarcerate Foto ISU Vâlcea
Accident mortal pe Valea Oltului la Brezoi - o dubă a intrat într-un TIR oprit din cauza aluviunilor de pe şosea, două persoane încarcerate Foto ISU Vâlcea

Accidentul rutier mortal s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, 5/6 iulie, pe Valea Oltului, în localitatea Brezoi - Vâlcea. Şoferul TIR-ului aştepta degajarea şoselei de pietrele aduse de precipitaţii de pe versanţi.

Coliziunea a avut loc în jurul orei 03:55 la km 209 + 400 m, al DN 7 / E 81, în localitatea Brezoi. Impactul a fost atât de violent, încât din cabina dubei nu a rămas mare lucru. Şoferul acesteia a supravieţuit ca prin miracol, dar nu şi pasagerul său.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că a avut loc o coliziune între două autovehicule din care a rezultat rănirea uşoară a unui conducător auto şi decesul pasagerului dreapta - faţă. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL MORTAL DE PE VALEA OLTULUI - VÂLCEA

Nu este clar motivul pentru care şoferul autoutilitarei implicată în accident nu a frânat la timp. 

„În urma impactului cu TIR-ul şoferul utilitarei, în vârstă de 22 de ani, şi pasagerul din dreapta, în vârstă tot de 22 de ani, au rămas încarceraţi suferind multiple leziuni”, a adăugat şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger. 

Accident mortal pe Valea Oltului la Brezoi - o dubă a intrat într-un TIR, staţionat din cauza aluviunilor de pe şosea

 

Potirivit aceleiaşi surse după efectuarea manevrelor de descarcerare, ambele victime au fost extrase din cabina autoturismului. 

„O victimă a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Brezoi, iar a doua victimă a fost predată echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, medicul de la Ambulanţă a declarat decesul acesteia, rănile suferite fiind incompatibile cu viaţa”, a mai precizat reprezentantul ISU Vâlcea.

TIR-ul de care s-a ciocnit utilitara staţiona pe drum pentru degajarea carosabilului de aluviunile aduse de precipitaţii de pe versanţi.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Vă mai recomandăm şi:

Prăpăd la Vâlcea. Vijelie care a smuls acoperişuri şi copaci, în doar 35 minute VIDEO

UPDATE Firele electrice de la trei stâlpi doborâţi de un TIR, agăţate de un tren în trecere. Şapte oameni de intervenţie, răniţi VIDEO

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite