Secretul terifiant care l-a făcut pe un bărbat să se spânzure după ce s-a trezit cu Poliţia la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident straniu s-a petrecut vineri, 15 mai, în Mediaş, judeţul SIbiu. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, după ce a realizat că lumea a aflat despre moartea mamei sale, pe care o ţinuse ascunsă în locuinţă mai mult timp.

Un locatar a alertat Poliţia din Mediaş după ce nu şi-a mai văzut vecina de mai multe zile, iar dinspre apartamentul acesteia a simţit un miros puternic. 

Poliţiştii care s-au dus să vadă despre ce este vorba au reuşit să stea de vorbă prin uşa întredeschisă cu fiul femeii, care le-a spus că mama sa nu este acasă, apoi a refuzat să continue discuţia ori să le permită poliţiştilor accesul în casă. 

Mirosul puternic care venea din locuinţă i-a determinat pe poliţişti să ceară sprijinul pompierilor de la ISU Mediaş. 

În casă, oamenii legii însă l-au găsit pe cel cu care discutaseră anterior spânzurat, iar pe mama acestuia, aşa cum se bănuia deja, moartă în încăpere. 

„Poliţia Municipiului Mediaş efectuează cercetări în urma unui apel telefonic prin care un locatar sesiza că nu şi-a mai văzut vecina de câteva zile, iar din apartament se simte un miros puternic. La faţa locului, poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede uşa, refuzând să mai deschidă. Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra în imobil. În momentul în care s-a pătruns în apartament, poliţiştii au constatat ca bărbatul de 67 de ani care le-a deschis iniţial era decedat, prin spânzurare, iar mama acestuia, de 86 de ani, decedată, de asemenea, de mai multă vreme. A fost solicitat un medic legist. În acest moment cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Mediaş, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei, privind cauza decesului, să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptei”, a transmis reprezentanta Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Luciana Lazăr. 

Poliţiştii vor trebui să descopere cauza morţii bătrânei şi dacă aceasta are legătură sau nu cu motivul pentru care fiul său şi-a pus ştreangul de gât.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite