Profesor de Educație Fizică din Sibiu, bătut de soțul directoarei că nu vrea să încheie mediile elevilor. Fiul directoarei este elevul victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul este liderul sindical al instituției de învățământ și acesta nu a vrut sî încheie mediile la clasa a XII-a, unde învață și fiul directoarei.

Liceul de Artă Sibiu, unde s-a produs scandalul
Liceul de Artă Sibiu, unde s-a produs scandalul

Au fost scene șocante la Liceul de Artă din Sibiu, acolo unde profesorul de Educație Fizică spune că a fost bătut în cancelarie de soțul directoarei Avrigean Daniela Luminița.

Potrivit presei sibiene, scandalul ar fi pornit de la încheierea mediilor elevilor de clasa a 12-a, acolo unde învață și fiul directoarei.

Mai mult, directoarea a încercat să preia contul și parola să încheie personal mediile, dar s-a lovit de refuzul profesorului de sport, care este și liderul de sindicat al liceului.

“Luni dimineața, directoarea de la Liceul de Artă a cerut parola liderului de sindicat care este profesor acolo și este dirigintele fiului ei, pentru a încheia personal mediile la clasa a 12-a. Acesta a refuzat-o, ea a insistat, iar apoi s-a dus de vreo două-trei ori să țipe acolo în școală. Liderul a refuzat-o în continuare, iar la un moment dat a venit soțul acesteia, a intrat în cancelarie și l-a bătut pe liderul de sindicat cu pumnii în cap, cu pumnii în spate. Erau cel puțin șapte profesori prezenți acolo. Doamne ferește, putea fi oricine în locul lui” au menționat pentru oradesibiu.ro surse apropiate ale colectivului didactic.

Profesorul a făcut plângere la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, dar și la Inspectoratul Școlar Județean din Sibiu.

ISJ Sibiu va demara o anchetă în ceea ce privește soluționarea incidentului, având un termen de maximum 30 de zile la începerea acesteia.

“Domnul profesor a depus la noi o plângere, către Consiliul de Administrație, iar noi vom trimite o comisie pentru a vedea cum stau lucrurile, ce s-a întâmplat și se va lua hotărârea după ce două persoane care vor fi trimise de către inspectorat vor vorbi cu cei de acolo. Abia după aceea vom putea discuta despre ce se va întâmpla mai departe. Cercetarea va dura cel mult 30 de zile” , a declarat Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al ISJ Sibiu.

Directoarea liceului a ținut să precizeze că nu a fost vorba de o agresiune, ci doar câteva îmbrânceli, susținând că tensiunile cu profesorul de sport sunt mai vechi și că acesta urmărește să-i ia funcția.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite