Ce au păţit doi şoferi care au circulat pe banda de urgenţă a două autostrăzi VIDEO

0
0
Şoferi care circulă pe banda de urgenţă a autostrăzilor Foto colaj capturi video
Şoferi care circulă pe banda de urgenţă a autostrăzilor Foto colaj capturi video

Incidentele s-au petrecut pe autostrăzile A1 şi pe A10, în judeţele Sibiu şi Alba şi au fost surprinse de către alţi participanţi la trafic.

Imaginile postate pe reţelele de socializare i-au determinat pe poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva să-i sancţioneze pe şoferii care au fost surprinşi circulând pe banda de urgenţă a autostrăzii.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu - Elena Welter, motiv pentru care au demarat verificări pentru identificarea persoanelor în cauză şi aplicarea măsurilor legale în consecinţă. „În scurt timp, conducătorii auto au fost identificaţi şi sancţionaţi”, a mai precizat sursa citată.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, din judeţul Cluj şi un bărbat de 31 de ani, din Sibiu, care la data de 5 august, respectiv 7 august, au condus „nejustificat” autoturismele pe banda de urgenţă a Autostrăzilor A10 (Sebeş - Turda), km 21 - în judeţul Alba şi A 1(în zona ieşirii spre Agnita) pe tronsonul Sibiu – Alba, la km 246.

Ambele tronsoane de autostradă sunt în aria de răspundere a poliţiştilor din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva.

Fiecare dintre cei doi şoferi s-a ales cu o amendă de 1.305 lei, dar şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Imagini cu cei vizaţi sau cu alţii au fost postate pe Facebook de Bogdan Floricica şi Info trafic 24.

Şoferi care merg pe banda de urgenţă a autostrăzilor (Sursă imagini Bogdan Floricică şi Info trafic 24)(Primele secunde şi min 2.36)

„Poliţiştii rutieri din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva continuă acţiunile specifice în scopul conştientizării participanţilor la trafic asupra importanţei respectării normelor rutiere şi creşterii gradului de siguranţă”, a mai menţionat reprezentanta Poliţiei Judeţene Sibiu care a precizat şi că banda de urgenţă trebuie lăsată liberă pentru cei care au cu adevărat o urgenţă!

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum să circuli corect într-un giratoriu cu trei benzi de circulaţie şi patru intrări, respectiv ieşiri  VIDEO

Imagini spectaculoase cu Autostrada Sibiu - Piteşti, surprinse din dronă. Ce au remarcat şoferii VIDEO 

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite