Carambol cu cinci victime, printre care trei străini, în Sibiu. Un microbuz a intrat în depășire VIDEO

0
Publicat:

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza, 7 ianuarie, pe DN14, în zona localității Brateiu, din Sibiu. Evenimentul s-a soldat cu victime multiple și blocarea traficului în zonă.

Trei autovehicule s-au ciocnit la kilometrul 62+100 m al DN14. Două dintre mașini erau conduse de cetățeni străini, motiv pentru care trei dintre cele cinci victime sunt de naționalitate spaniolă și maghiară.

Din primele cercetări la fața locului reiese că șoferul unui microbuz, ce tractata o remorcă și se îndrepta spre municipiul Mediaș, s-a angajat în depășirea unui autoturism. Acesta din urmă era condus de un bărbat în vârstă 51 de ani, din Ungaria

Pe contrasens, microbuzul s-a ciocnit frontal cu o mașină condusă regulamentar de către o tânără de 23 de ani, din Spania. În urma impactului s-a produs coliziunea în care au fost implicate toate cele trei mașini, după cum au explicat ulterior reprezentanții Poliției Rutiere Sibiu.

Accident cu cinci victime printre care trei străini pe DN14 în Sibiu
Accident cu cinci victime printre care trei străini pe DN14 în Sibiu

„Din accident a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 23 de ani  (Spania - n.red.) și doi pasageri din mașină - o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 51 de ani, ambii români -, și șoferul în vârstă de 51 de ani, precum și pasagera din dreapta față, o femeie de 51 de ani, cetățean străin (ambii din Ungaria - n.red.), a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Luciana Lazăr.

Acest carambol rutier a dus la trafic blocat pe DN14 în Sibiu, pentru mai bine de o oră (vezi video - Sursa You Tube Ora de Sibiu Live). 

„În continuare, traficul se desfășoară alternativ, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs acest accident rutier DN14”, a mai precizat sursa citată.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu au menționat că la fața locului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj descarcerare și un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Media, alături de două echipaje SAJ (Serviciul Județean de Ambulanță).

„Echipajele medicale au evaluat și au acordat îngrijiri medicale pentru cinci persoane implicate. Două persoane au fost transportate la Compartimentul pentru Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș,  conștiente și policontuzionate. Alte trei persoane au fost transportate la spital de către SAJ”, a adăugat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite