Bătaie cu levierul. Şase sibieni şi vâlceni, printre care două femei, reţinuţi pentru violare de domiciliu şi distrugere

0
0
Imagine ilustrativă Foto Costel Crângan
Imagine ilustrativă Foto Costel Crângan

Un incident violent, în urma căruia două persoane au ajuns la spital, s-a produs, la finele săptămânii trecute, într-o localitate din judeţul Sibiu. În urma acestuia au fost reţinute şase persoane care riscă arestul preventiv.

O neînţelegere mai veche ce a determinat un scandal monstru care s-a finalizat cu o bătaie în care s-au folosit o serie de obiecte contondente, s-a produs la finele săptămânii trecute în Veştem - Sibiu. 

În urma episodului violent, în care s-au folosit chiar şi bâte şi leviere, două femei şi patru bărbaţi, după aproximativ o săptămână, au fost reţinuţi de către poliţiştii din Şelimbăr care răspund şi de Veştem.  Aceştia sunt cercetaţi penal pentru ameninţare, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Este vorba despre persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, din judeţele Sibiu şi Vâlcea, care s-au bătut pe strada Prund din Veştem în seara de 6 august, în jurul orei 19:30. 

În urma incidentului, două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, în data de 11 august, poliţiştii au reţinut cele şase persoane implicate, pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate unităţii de parchet competente în vederea aplicării unor măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, a menţionat despre acest episod violent purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Până la ora publicării acestui material, pe portalul instanţelor de judecată nu s-au postat amănunte referitoare la starea persoanelor reţinute, dacă au fost arestate preventiv sau lăsate în libertate sub control judiciar.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ce au păţit doi şoferi care au circulat pe banda de urgenţă a două autostrăzi VIDEO

Cum să circuli corect într-un giratoriu cu trei benzi de circulaţie şi patru intrări, respectiv ieşiri  VIDEO 

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite