Caravana LSRS ajuge la Satu Mare. Tinerii care vor să afle despre cum pot studia în străinătate sunt aşteptaţi la Liceul Tehnologic „George Emil Palade”

0
0
Ajunsă la cea de-a VI-a ediţie, Caravana LSRS a trecut deja prin 18 oraşe în perioada 15 mai – 20 iunie . Ultima oprire e la Satu Mare şi are loc azi, 20 iunie, la Liceul Tehnologic "George Emil Palade"
Ajunsă la cea de-a VI-a ediţie, Caravana LSRS a trecut deja prin 18 oraşe în perioada 15 mai – 20 iunie . Ultima oprire e la Satu Mare şi are loc azi, 20 iunie, la Liceul Tehnologic "George Emil Palade"

Caravana Liga Studenţilor Români din Străinătate soseşte astăzi,20 iunie, la Satu Mare. Tinerii dornici să urmeze studiile în străinătate pot afla mai multe informaţii de la membrii LSRS în cadrul unei seminar desfăşurat la Liceul Tehnologic „George Emil Palade”, de la ora 14.00.

Voluntari, membri şi colaboratori LSRS, în calitate de moderatori, vin să se întâlnească cu tinerii interesaţi de studiile în străinătate. Seminarul va avea loc astăzi, 20 iunie, ora 14:00, la Liceul Tehnologic „George Emil Palade” din Satu Mare.

Participanţii pot afla detalii despre procesul de aplicare la universităţi din străinătate, despre sistemul de învăţământ, precum şi despre costuri şi posibilităţi de finanţare pentru studenţii străini aflaţi la studii în străinătate, în ţări precum SUA, şi nu în ultimul rând despre programul de Mentorat al LSRS.

Ajunsă la cea de-a 6-a ediţie Caravana LSRS a trecut prin 18 oraşe în perioada 15 mai – 20 iunie 2014. Ultima oprire are loc chiar azi, 20 iunie, de la ora 14.00, la Satu Mare.

Caravana LSRS este unul dintre cele mai importante proiecte desfăşurate la nivel naţional de către o organizaţie neguvernamentală, oferind seminarii informative şi interactive gratuite celor interesaţi să plece la studii peste hotare. Mai mult decât atât, recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestora cu privire la oportunităţile academice internaţionale.

LSRS promovează iniţiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele reorientării lor spre ţară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a sprijini contribuţia lor la dezvoltarea României.

Vă recomandăm şi

Caravana LSRS. Elevii şi studenţii din 15 oraşe din ţară vor afla ce înseamnă studiile în străinătate

Stagii de practică în aparatul de stat pentru studenţii şcoliţi peste hotare

Experienţa ta contează!

EXCLUSIV INTERVIU Sonia Coman, studenta anului în străinătate: suflet de artist, în „jungla“ din New York

Mai multe - Satu Mare

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite