S-a răsturnat pe DN 58

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii investighează modul producerii accidentului FOTO resita.ro
Criminaliştii investighează modul producerii accidentului FOTO resita.ro

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei în vârstă de 65 ani şi rănirea uşoară a altor două pasagere în vârstă de 48 respectiv 15 ani

În după-amiaza zilei de duminică poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 58, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Echipajul sosit la faţa locului a constatat, din primele verificări, că un şofer în vârstă de 44 ani ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, la efectuarea depăşirii unui autovehicul nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat un alt autoturism care circula pe aceeaşi bandă care s-a angajat în depăşirea sa, iar ulterior s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde femeia rănită grav a rămas internată. Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“ confirmă ag. princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Citeşte şi:

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite