Victima unui accident, la un pas de a fi linșată după ce mașina în care se afla s-a răsturnat VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat acuzat că a provocat un accident rutier, într-o comună din Vâlcea, a fost bătut crunt, pe marginea drumului, de o șoferiță și o cunoștință a acesteia, deși era întins la pământ. Incidentul a fost filmat.

Victima unui accident rutier în Vaideeni Vâlcea la un pas de a fi linșată Foto colaj captură video
Victima unui accident rutier în Vaideeni Vâlcea la un pas de a fi linșată Foto colaj captură video

Din imaginile făcute publice de către „Ziua Online” se observă un bărbat căzut pe asfalt între două mașini, din care una răsturnată, lovit în repetate rânduri cu un obiect ce pare a fi un papuc sau un pantof, la un pas de a fi linșat de alte două persoane. Acesta pare incapabil să se apere de furia agresorilor.

Ulterior, aveam să aflăm că în Vaideeni - Vâlcea s-a produs un accident rutier, soldat cu două victime: șoferița și pasagerul din dreapta față. Mașina în care se aflau aceștia s-a răsturnat pe marginea drumului. După eveniment, pasagerul a fost scos din mașină și deși era incapabil să se ridice, a fost bătut, fiind învinovățit de producerea accidentului, de către șoferiță și un alt bărbat sosit ulterior la fața locului.

Cei care l-au agresat au motivat că au vrut să-i dea astfel o lecție. De altfel, pe fundalul video se aude la un moment dat că aceștia sunt conștienți că sunt filmați de un alt participant la trafic, dar nu pare să le pese prea mult de acest aspect. 

Publicația care a postat filmarea pe rețelele de socializare a însoțit-o cu următoarea explicație: „Un bărbat a fost nimicit în bătaie pe marginea drumului după ce o șoferiță s-a dat cu mașina peste cap. Un tragic eveniment a avut loc în data de 26 august, în jurul orei 02:00, în localitatea Izvorul Rece - comuna Vaideeni, județul #Vâlcea, unde un bărbat a bătut o persoană căzută la pământ cu bestialitate umplându-l de sânge. La ora 02:12, un trecător a văzut ce se întâmplă și a apelat numărul unic de urgență 112. La fața locului a apărut un echipaj #SMURD, norocul victimei că violențele au încetat, putem spune că a scăpat cu viață”, s-a menționat printre altele. 

„O victimă, căzută pe asfalt, lângă mașina răsturnată pe plafon, în șanț”

În urma publicării imaginilor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea ai cărui angajați au ajuns primii la fața locului au menționat că aceștia nu au fost martori la nici o agresiune:

„Dispeceratul ISU a fost anunțat despre producerea unui accident rutier în comuna Vaideeni. Echipajul de pompieri din cadrul Punctul Local (PL) Horezu și ambulanta SMURD din cadrul PL Bunești au plecat, imediat, spre locul accidentului. Pompierii de la Horezu au ajuns la locul evenimentului în jurul orei 02:15. Au găsit o victimă de sex masculin, căzută pe asfalt, lângă mașina răsturnată pe plafon, în șanț”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Potrivit sursei citate, la fața locului pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. „Ambulanța SAJ (Serviciul Județean de Ambulanță) Vâlcea, sosită la locul evenimentului, a preluat persoana căzută și o persoană de sex feminin. Echipajul ISU s-a retras la bază. Pompierii nu au fost martorii vreunei agresiuni, nici asupra lor, nici asupra altor persoane”.

În final, echipajul SMURD nici nu a mai ajuns la eveniment, fiind întors din drum în timp ce se deplasa spre caz și străbătuse deja jumătate din distanță. 

Anchetă penală pentru lovire sau alte violențe

Reprezentanții Poliției Județene Vâlcea au explicat cum s-a produs evenimentul rutier menționând și că în acest caz au fost deschise două dosare penale.

„În noaptea de 25 spre 26 august a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați că, în comuna Vaideeni, a avut loc un eveniment rutier. Din verificările efectuate a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerului dreapta față, ambii fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Cătălina Cimpoeru.

Aceeași sursă a mai precizat că șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Totodată, la locul accidentului a avut loc o altercație între mai multe persoane. În cauză, a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a mai precizat reprezentanta Poliției.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite