UPDATE TIR încărcat cu fier vechi, răsturnat pe Dealul Negru. Trafic blocat total timp de două ore pe DN 7 / E 81

0
0
Descarcerarea, printre echipajele care intervin la accidentul de pe DN 7 / E 81 Vâlcea Foto generică Arhiva Adevărul
Descarcerarea, printre echipajele care intervin la accidentul de pe DN 7 / E 81 Vâlcea Foto generică Arhiva Adevărul

Accidentul rutier s-a produs la o intersecţie de pe DN 7 / E 81, în Goleşti - Vâlcea. Autorităţile au anunţat că sunt informaţii despre o singură victimă. Traficul în zonă a fost blocat total.

Update, ora 16:30 Deşi traficul pe Dealul Negru a fost deblocat după două ore de la accidentul în care un TIR cu fier vechi s-a răsturnat pe DN 7 / E 81, în Vâlcea, traficul în zonă se desfăşoară şi la această oră cu greutate.

Poliţiştii vâlceni îi îndeamnă pe şoferi să circule cu prudenţă!

Update, ora 12.25  Reprezentanţii ISU Vâlcea au mai anunţat că nu a fost nevoie de intervenţia colegilor de la stingere cu apă şi spumă.

Echipajele care au intervenit la accidentul rutier se retrag la baza. Victima a refuzat transportul la spital. Nu sunt scurgeri de combustibil”, a precizat purtătorul de cuvânt Octavian Fulger. 

Update, ora 12:10 Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu la această oră în zonă se circulă pe un singur sens alternativ. 

Poliţia a venit cu informaţii suplimentare legate de acest accident: „Pe DN 7, la km 165 + 500 m, în localitatea Goleşti un TIR a părăsit partea carosabilă. Trafic blocat pe un singur sens, se circulă alternativ, şoferul a fost testat, rezultatul fiind negativ. Colegii se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”.

Pentru că şoferul a refuzat transportul la spital, nu este considerat victimă a acestui eveniment rutier, de către Poliţie.

Goleşti este localitatea în care în ultimele zile au avut loc mai multe evenimente nefericite. Duminică, 13 iunie, în urma unui alt accident rutier, petrecute tot pe DN 7 / E 81, patru persoane au ajuns la spital. Una dintre ele a decedat. Este vorba despre fostul fotbalist şi antrenor al uneia dintre campioanele României, Chimia Râmnicu Vâlcea, care lucra acum ca preşedinte în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea, Marian Başno.

Tot în Goleşti, comuna în care a copilărit actualul premier al României, Florin Câţu, la finele săptămânii trecute, apele au inundat peste 40 de gospodării şi au distrus un drum de acces, iar o viitură a pus stăpânire pe DJ 103C, întrerupând circulaţia între Râmnicu Vâlcea şi Curtea de Argeş mai multe ore.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Evenimentul a avut loc la intersecţia, de la Blidari - Goleşti, a DN 7 / E 81 cu DJ 103C, drumul care duce spre Curtea de Argeş.

Din primele date reiese că un camion plin cu fier s-a răsturnat pe şosea, dar nu se cunoaşte cauza. 

Traficul rutier este blocat în acest moment. La faţa locului au fost trimise trei echipaje: o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS), un echipaj SMURD, şi un echipaj de Descarcerare. Nu se cunoaşte deocamdată numărul de victime. Situaţia este in dinamică”, au transmis iniţial reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea care au revenit la scurt timp şi au precizat că singura persoană rănită uşor este şoferul. 

„După acordarea de îngrijiri medicale preliminare, acesta a refuzat transportul la spital”, a mai spus aceeaşi sursă. 

Traficul este blocat total între Vâlcea şi Argeş atât spre Curtea de Argeş (DJ 103C) cât şi spre Piteşti (DN 7 / E 81).

Vom reveni cu amănunte.

Vă mai recomandăm şi:

Comuna unde a copilărit premierul Florin Cîţu, afectată grav de inundaţii. Oamenii, izolaţi din cauza apelor VIDEO

Viitură peste drumul dintre Râmnicu Vâlcea şi Curtea de Argeş. Gospodării inundate şi o maşină luată de ape: „Doamne, munca mea de-o viaţă” VIDEO

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite