UPDATE Două fetiţe de 10 şi 11 ani, din Râmnicu Vâlcea, căutate de zeci de poliţişti, găsite la plimbare pe un drum naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două fetiţe de 10 şi 11 ani - Anastasia Luciana Aldescu şi Andreea Alexandra Ştefan - date dispărute în Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul
Două fetiţe de 10 şi 11 ani - Anastasia Luciana Aldescu şi Andreea Alexandra Ştefan - date dispărute în Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul

Două copile au fost date dispărute în Râmnicu Vâlcea. Fetiţele au plecat împreună miercuri, 7 octombrie, de acasă, în urma unei discuţii în contradictoriu cu părinţii.

Update, 21:30 La şase ore după ce au plecat de acasă, fetele date dispărute în Râmnicu Vâlcea au fost găsite pe un drum naţional, la mai bine de 10 kilometri de oraş. 

„Colegii au reuşit să le identifice pe DN 67, în zona Căzăneşti. Erau pe stradă, singure”, a menţionat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Nu se ştie deocamdată unde intenţionau să meargă, ci doar că au plecat de acasă după ce una dintre ele s-a certat cu mama.

Au pus pe jar însă zeci de poliţişti şi jandarmi: 34 din cadrul IPJ, 11 de la Poliţia Locală, opt jandarmi şi şase poliţişti de la Poliţia Transporturi.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ - 

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează verificări în cazul dispariţiei a două minore, de 10 respectiv 11 ani din municipiul Râmnicu Vâlcea”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. 

Mama Anastasiei Luciana Aldescu de 10 ani a fost cea care a sunat la 112, când a văzut că se întunecă şi copila nu se mai întoarce acasă. 

Aceasta a declarat că fiica ei a plecat împreună cu Andreea Alexandra Ştefan, de 11 ani, de acasă în jurul orei 15:30 şi de atunci nu mai ştie nimic despre ele şi nici încotro au plecat.

Femeia a recunoscut că şi-a certat copila, iar aceasta s-a supărat, şi-a chemat amica pe la ea, iar apoi fetele au ieşit afară, fără să spună nimic. 

Poliţia Vâlcea a oferit presei fotografii şi semnalmentele celor minorelor în speranţa că cineva le-a văzut şi poate oferi informaţii. 

Anastasia Luciana era îmbrăcată cu blugi de culoare gri deschis, bluză de culoare albă şi pantofi sport de culoare albă, iar Andreea Alexandra purta blugi de culoare neagră, pantofi sport de culoarea închisă, o geacă de blugi, precum şi un tricou kaki cu imprimeu cu litera D în zona pieptului. 

„Le-aţi văzut? Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să contacteze de urgenţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea!”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Vă mai recomandăm şi:

FOTO VIDEO Lucruri mai puţin ştiute despre dispariţiile din România. „Ia să vină factura de plată fiecărei familii”

UPDATE Cele două adolescente dispărute de două zile au fost găsite. Unde se ascundeau colegele de clasă

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite