Trafic blocat ore în şir, în urma unui accident mortal. Un sibian şi-a pierdut viaţa pe Valea Oltului

0
0
Accident mortal pe Valea Oltului în zona Racoviţa - Vâlcea pe DN7 Foto colaj ISU Vâlcea
Accident mortal pe Valea Oltului în zona Racoviţa - Vâlcea pe DN7 Foto colaj ISU Vâlcea

O tragedie s-a produs joi dimineaţa, 2 iunie, pe DN7 / E81, în Racoviţa - judeţul Vâlcea. În urma impactului dintre două autovehicule, şoferii acestora au suferit leziuni grave, iar unul dintre ei nu a mai supravieţuit.

O coliziune între un autovehicul şi o autoutilitară s-a produs pe Valea Oltului, într-unul dintre punctele nevralgice ale DN 7/ E 81, în Tuţuleşti - Racoviţa. 

Ambii şoferi implicaţi în impactul violent au suferit leziuni grave, unul dintre ei rămânând încarcerat. „Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea în urma operaţiunilor de descarcerare specifice şi predată echipajelor medicale, în stare de inconştienţă, iar şoferul autoutilitarei a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Brezoi de către echipajul SMURD. Manevrele de resuscitare executate şoferului autoturismului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, au menţionat reprezentanţii ISU Vâlcea.

„A fost vorba despre o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 60 de ani, din  judeţul Sibiu şi o autoutilitară condusă de către un alt bărbat, de 27 ani, din judeţul Argeş”, a precizat şi purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu. Sibianul de 60 de ani a fost cel care nu a mai supravieţuit impactului violent dintre cele două autovehicule.

La locul evenimentului s-au deplasat, din partea ISU Vâlcea o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, şi forţe şi mijloace aparţinând Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea, Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea şi Serviciului de Drumuri Naţionale (SDN) Vâlcea.  

Intervenţia, cercetarea la faţa locului pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, dar şi scurgerea de combustibil de pe carosabil au dus la blocarea totală a traficului pe Valea Oltului.

La ora publicării materialului, traficul în zonă se desfăşura în condiţii normale.

  

Vă mai recomandăm şi:

Hăţişul de drumuri din Ţara Loviştei, care ocoleşte Valea Oltului şi scurtează distanţa între Sibiu şi Piteşti cu 50 km FOTO

Lucrările de pe Valea Oltului, aproape de final. Cum arată Viaductul Poştei VIDEO

Restricţii pe DN7. Cozi infernale pe Valea Oltului şi autovehicule de mare tonaj interzise pe Dealul Negru FOTO

De ce Poliţia Rutieră nu recomandă TransPerişani ca variantă la „infernul” de pe Valea Oltului FOTO VIDEO

Cum arată TransPerişani - drumul de munte alternativă la „infernul” de pe Valea Oltului FOTO VIDEO

Coloană de maşini de 20 km pe un sens, pe Valea Oltului FOTO VIDEO

Cozile disperării, timp de o lună şi jumătate. Trafic infernal pe Valea Oltului: „Aştept nemurirea” FOTO VIDEO 

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite