Elicopter SMURD, alături de zeci de echipaje, în căutarea unui bărbat plecat pe munte, după ciuperci

0
0
Bărbat din Olăneşti - Vâlcea dat dispărut, după ce a plecat pe munte la cules de ciuperci şi cimbrişor, căutat cu ajutorul unui elicopter SMURD Foto Adevărul
Bărbat din Olăneşti - Vâlcea dat dispărut, după ce a plecat pe munte la cules de ciuperci şi cimbrişor, căutat cu ajutorul unui elicopter SMURD Foto Adevărul

Un bărbat din Băile Olăneşti a fost dat dispărut de către familie pentru că nu s-a mai întors acasă de pe munte, unde plecase la cules de ciuperci şi cimbrişor. Este căutat de două zile.

Nicolae Andreian de 65 de ani a plecat de acasă duminică dimineaţa, 30 mai, în jurul orei 07:00. Cum în ultima vreme a tot plouat ştia că va găsi destule ciuperci prin pădure, dar şi cimbrişor. 

Când familia a văzut că nu se mai întoarce acasă, fiul persoanei dispărute a anunţat iniţial Poliţia Olăneşti, împreună cu care a plecat în căutarea bărbatului, la munte, în zona în care ştia că se îndreptase, punctul Bacea - Valea Ulmului, înspre Comanca. Noaptea târziu, când au văzut că nu reuşesc să dea în niciun fel de el, familia a sunat la numărul unic de urgenţă, 112. 

La primele ore ale dimineţii, zeci de poliţişti, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, jandarmi, salvamontişti, dar şi membri ai clubului offroad X3M, au luat la purecat întreaga zonă. 

S-au făcut două solicitări inclusiv pentru ajutor aerian, atât la cei de la MAI - echipaj care nu a venit din cauza vremii nefavorabile, cât şi la SMURD, la rugămintea salvamontiştilor din Băile Olăneşti. În final, a răspuns pozitiv un echipaj de la Târgu Mureş, dar, căutările acestuia ca şi alte tuturor echipajelor de la sol au fost fără sorţi de izbândă. 

De aceea, a fost solicitat sprijinul populaţiei, fiind făcute publice semnalmentele lui Nicolae Andreian: are părul castaniu închis, calviţie, ochi căprui. „Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la momentul dispariţiei”, au menţionat reprezentanţii IPJ Vâlcea. 

„Cei care au informaţii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie!”, a mai solicitat aceeaşi sursă. 

Vă mai recomandăm şi:

Ce pedepse au primit fraţii care le-au pus unor poliţişti pistoalele la cap şi au ameninţat că-i execută VIDEO

Florin Salam, amendat la priveghiul unui amic împuşcat în America. „Babi, uite ce ţi-au făcut banii / Pentru câteva sute ţi-au luat viaţa în trei secunde” VIDEO

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite