Florin Salam, amendat la priveghiul unui amic împuşcat în America. „Babi, uite ce ţi-au făcut banii / Pentru câteva sute ţi-au luat viaţa în trei secunde” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la priveghiul de la Râmnicu Vâlcea, la care a fost amendat Florin Salam; Foto colaj
Imagini de la priveghiul de la Râmnicu Vâlcea, la care a fost amendat Florin Salam; Foto colaj

Peste 120 de persoane au fost surprinse la finele săptămânii trecute la o înmormântare petrecută în Râmnicu Vâlcea, de către forţe de ordine din cadrul Poliţiei şi Jandarmeriei. Printre cei sancţionaţi se numără şi cunoscutul manelist Florin Salam.

Aşa cum a promis, într-o postare de You Tube, încă de când a auzit de moartea amicului împuşcat în America, în urmă cu mai bine de trei săptămâni, manelistul Florin Salam a ţinut să fie prezent la înmormântarea acestuia din Râmnicu Vâlcea. 

O înmormântare la care au participat, după cum se observă din multele postări de pe reţelele de socializare, Facebook şi You Tube, ale celor care au fost prezenţi la eveniment, sute de persoane. 

Inclusiv la priveghiul care a ţinut mai multe zile, numărul participanţilor a fost ridicat, aşa cum se obişnuieşte la toate evenimentele etniei rome. 

Nici în acest caz nu s-a făcut excepţie, în ciuda restricţiilor pandemice, privind participarea la o înmormântare. În plus, nimeni nu a ţinut cont de aglomerare şi prin urmare nici nu s-a purtat mască de protecţie. 

Poliţia, de la Rutieră şi Ordine Publică, precum şi Jandarmeria Vâlceană au intervenit la priveghiul organizat în data de 29 mai, într-un imobil din zona Ştirbei - Vodă, din Râmnicu Vâlcea, unde au găsit peste 120 de participanţi. Aceştia veniseră să-l asculte pe manelist cântând melodii de jale. 

Atenţie, filmarea cuprinde şi imagini cu un puternic impact emoţional: Florin Salam cântând la căpătâiul amicului ucis în America:

„Persoanelor prezente li s-a adus la cunoştinţă că participarea la astfel de evenimente este interzisă. Au fost aplicate, deocamdată, 27 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 55/2020, în sumă de 3.500 de lei, fiind sancţionat atât organizatorul, cât şi participanţii”, a precizat iniţial purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. Dintre aceştia, unii s-au ales doar cu avertismente. 

Imagini de la procesiunea de înmormântare a unui rom din Râmnicu Vâlcea împuşcat în America Foto colaj

Imagini de la procesiunea de înmormântare a unui rom din Râmnicu Vâlcea, împuşcat în America Foto colaj

Ulterior, aceeaşi sursă ne-a precizat că alte 15 sancţiuni au fost aplicate de către jandarmi, în sumă de 1.700 de lei, dar şi că încă nu au fost centralizate toate datele şi că urmează să mai fie şi alte persoane sancţionate. 

Mai mult, dintre participanţi, cea mai mare amendă a primit-o chiar manelistul Florin Salam, de 2.500 de lei. Având în vedere însă suma mare pe care a strâns-o la cântarea de la priveghi, după cum se observă chiar din postări, mulţi internauţi consideră că sancţiunea este insignifiantă.

Împuşcat în America pentru afaceri cu aur fals

Încă de când a aflat că i-a murit amicul, manelistul a compus un cântec, la cererea unui alt prieten din America, Patronu´, cu dedicaţie: „Babi, uite ce ţi-au făcut banii / Că doar pentru câteva sute ţi-au luat viaţa în trei secunde”

Priveghi al unui rom din Râmnicu Vâlcea împuşcat în America cu peste 100 de participanţi Foto colaj

Priveghi al unui rom din Râmnicu Vâlcea ,împuşcat în America, cu peste 100 de participanţi Foto colaj

În postarea în care a promis că va fi prezent la înmormântarea de la Vâlcea, Florin Salam mărturisea: „Eu personal am să merg să-i cânt o melodie, cu foc, aşa cum cânt eu pentru oamenii ăştia care ţin de familie... Şi când va veni în ţară, vreau să ştie oamenii lui, că voi merge şi în Vâlcea măcar o jumate de oră, o oră, să fac două cântări în curtea lui”, a promis Salam încă de când a aflat de deces. Şi s-a ţinut de cuvânt.    

Din comentariile internauţilor mai reiese că romul din Vâlcea a fost împuşcat în America pentru că ar fi fost implicat în nişte afaceri cu aur fals. A lăsat în urmă patru copii orfani: trei băieţi şi o fată. 

Vă mai recomandăm şi:

Peste 50 de amenzi, la o înmormântare cu sute de persoane. Mulţi participanţi au plecat la sosirea Poliţiei VIDEO

Cortegiu funerar cu sute de participanţi, întrerupt de forţele de ordine VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite