Câți bani ar oferi viceprimarul PNL din Râmnicu Vâlcea celor care aduc oameni în partid: „Este o chestie internă între mine și câțiva colegi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul propus de PNL pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, actual viceprimar al municipiului, ar fi promis un premiu de 10.000 euro „celei/celui care va convinge cât mai mulți vâlceni să ni se alăture nouă!".

Virgil Pîrvulescu spune că oferea bani pentru un eveniment privat
Virgil Pîrvulescu spune că oferea bani pentru un eveniment privat FOTO facebook.com/VirgilPirvulescu

Politicianul susține că nu este vorba despre liste cu persoane care să se alăture PNL, precizând că are nevoie de liste cu persoane pentru un „eveniment privat".

Mesajul a fost făcut public pe rețelele de socializare de un internaut, care a și ironizat demersul politicianului, scrie Libertatea.

Bună dimineaţa stimaţi colegi! În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru implicare şi să vă asigur că suntem pe drumul cel bun! Pentru că de multe ori munca dvs. nu este apreciată în totalitate, vreau să vă anunț că vom premia pe cei mai harnici dintre dvs după alegerile din 9 iunie 2024! Astfel, vom acorda un premiu de 10.000 de euro celei/celui care va convinge cât mai mulți vâlceni să ni se alăture nouă! Listele cu persoanele respective (şi care nu sunt membrii PNL) se vor depune la secretariatul PNL Municipiul Rm Vâlcea! Lista va cuprinde: 1. Nume şi prenume 2. Adresa 3. Număr de telefon. Dacă pe lista adusă sunt persoane care se regăsesc şi pe listele altor colegi, are prioritate cel care a adus primul lista (conform număr înregistrare)”, este mesajul trimis de pe numărul de telefon al viceprimarului Virgil Pîrvulescu pe un grup intern de WhatsApp al PNL.

Contactat telefonic, Pîrvulescu a amenințat cu judecata și a cerut să i se comunice sursa de la care provine informația legată de mesajul de pe WhatsApp.

Vreau să dau şi eu în judecată acel număr de telefon, vă rog să mi-l daţi şi mie! Vă rog, este dreptul meu! (…) Vreau, în momentul ăsta să-mi apăr imaginea publică. Daţi-mi, vă rog frumos… Noi am spus că noi premiem ceva, în niciun caz să se alăture liberalilor, în niciun caz vot. În niciun caz nu scrie aşa ceva! Interpretarea dvs. este una tendențioasă. (…) Vă rog să-mi comunicați sursa dvs. sau dvs. o interpretați aşa? (…) Vă rog să-mi spuneți după numărul cutare, mi-a fost transmis numărul x”, a fost reacția viceprimarului.

Virgil Pîrvulescu a adăugat: „Nicăieri nu scrie treaba asta cu PNL-ul, vedeţi că acolo este cu totul altceva! Este o chestie internă între mine şi câţiva colegi cu privire la un eveniment”.

Pîrvulescu: „Fac un eveniment privat”

Întrebat pentru ce are nevoie de oameni care să nu fie membri ai PNL, Pîrvulescu a spus că este treaba lui şi a familiei sale.

Atunci când a fost întrebat de ce ar avea nevoie, pentru un eveniment privat, de liste cu oameni care nu sunt membri PNL care să fie depuse la sediul partidului, Pîrvulescu a răspuns: „Pentru că acolo este prietenul meu, fac un eveniment privat”.

Noi, în momentul ăsta, avem nişte prieteni nişte cunoştinţe şi cu asta basta. Dar vă rog să-mi comunicaţi – dacă nu, o să consider că dumneavoastră duceţi în eroare publicul şi îmi aduceţi lezare onoarei mele – vă rog să îmi comunicaţi numărul de telefon cu mesajul respectiv”, a încheiat Pîrvulescu.

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a declarat că nu ştie despre mesajul trimis de Virgil Pîrvulescu pe grupul de la partid.

Nu ştiu nimic. Acum aflu de la dumneavoastră. (…) Cum să se discute aşa ceva în PNL? La noi vin oamenii de bunăvoie, nu vin pe bani, hai să fim serioşi! Dumneavoastră credeţi că la partide vin oamenii pe bani? Numai la PSD se duc pe bani, că le promite PSD-ul bani”, a declarat Cristian Buican.

Liderul PNL Vâlcea a precizat că Virgil Pîrvulescu este candidatul propus de PNL pentru Primăria Vâlcea, iar Biroul Naţional este cel care validează candidaturile.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite