Bărbat din Covasna, căutat cu elicopterul în „Triunghiul Bermudelor” din România VIDEO

0
0
Zeci de forţe de ordine în căutarea unui bărbat din Sfântul Gheorghe - Covasna dat dispărut în Oteşani - Vâlcea Foto Adevărul
Zeci de forţe de ordine în căutarea unui bărbat din Sfântul Gheorghe - Covasna dat dispărut în Oteşani - Vâlcea Foto Adevărul

O amplă operaţiune de căutare a unui bărbat dat dispărut a fost declanşată în comuna Oteşani din judeţul Vâlcea, luni, 29 martie. Autorităţile au cerut în sprijin şi un echipaj aviatic.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri au început caute un bărbat, de 44 de ani, din Sfântul Gheorghe - Covasna, venit în vizită la unchiul său din Vâlcea. 

Marius Ciprian Aga a plecat duminică seara, 28 martie, fără să spună încotro şi nu s-a mai întors. 

Se ştie doar că nu este la prima dispariţie de acest gen, dar în Vâlcea se întâmplă pentru prima dată. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice, dar nu se ştie ce anume l-a determinat să dispară, fără să spună nimănui vreun cuvânt. 

Rudele au declarat că nu au avut probleme şi nici discuţii în contradictoriu care să-l fi determinat să apeleze la acest gest. 

În ajutorul forţelor de ordine la operaţiunea de căutare a fost solicitat şi sprijinul unui elicopter MAI. De asemenea, au sărit în ajutor şi reprezentanţii Asociaţiei Salvatorilor Voluntari 4x4. 

„Căutările se desfăşoară într-o zonă împădurită din apropierea locului de unde a dispărut bărbatul”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea. 

Aceştia au mai precizat că în momentul dispariţiei, bărbatul din Sfântul Gheorghe purta o geacă din fâş de culoare neagră, blugi de culoare albastru închis şi adidaşi de culoare bleumarin. Marius Ciprian Aga are 1,75 m înălţime, greutate 70 kg,  păr negru şi ochi căprui.

Cei care deţin informaţii despre acesta sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Bărbat din Sfântul Gheorghe - Covasna dat dispărut în Oteşani - Vâlcea Foto Adevărul

Marius Ciprian Aga, de 44 de ani, din Sfântul Gheorghe - Covasna, a fost dat dispărut în Oteşani - Vâlcea unde se afla în vizită la un unchi Foto Adevărul 

În urmă cu mai puţin de un an, din aceeaşi localitate a dispărut şi un tânăr cu retard care a fost găsit. după 45 de ore de căutări, tot cu elicopterul MAI şi al unui câine de urmă. Ulterior, s-a descoperit că tânărul „jucase pituluşul” cu forţele de ordine, fiind găsit în acelaşi loc din care au plecat căutările. 

Iar o tânără de 15 ani a fost găsită spânzurată în pădure la o săptămână după ce a spus că merge să-şi cumpere îngheţată. Este vorba despre unul dintre cele mai celebre cazuri de dispariţie din ultimii ani. Georgiana Denisa Unchiaşu a plecat în realitate cu amicii în pădure, să se distreze şi, în condiţii rămase până astăzi misterioase, a fost găsită spânzurată cu şireturile de la încălţări. Au planat multe suspiciuni asupra acestui caz, pentru că martorii au încercat să pună autorităţile pe alte piste, sub pretextul de a nu fi învinovăţite pe nedrept.   

Toate acestea cazuri, dar şi altele, i-au determinat pe localnici să compare localitatea cu Triunghiul Bermudelor - o zonă celebră de pe glob în care s-au înregistrat tot felul de dispariţii de vase şi aparate de zbor, cu tot cu pasageri, catalogate drept fenomene paranormale. 

Vă mai recomandăm şi:

Viaţa agitată a fetei găsite spânzurată în pădure: a fost filmată făcând striptease. Cine era bărbatul de care era îndrăgostită

FOTTO VIDEO Lucruri mai puţin ştiute despre dispariţiile din România. „Ia să vină factura de plată fiecărei familii”

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite