VIDEO Percheziţii în Ploieşti, la suspecţi de şantaj şi cămătărie. Au ameninţat prahoveni cu violenţe pentru a le da bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci persoane vor fi aduse la audieri FOTO Adevărul
Cinci persoane vor fi aduse la audieri FOTO Adevărul

Poliţiştii din Prahova au desfăşurat miercuri, 14 septembrie, percheziţii la suspecţi de şantaj care ar fi determinat mai multe persoane să le remită diverse sume de bani, prin ameninţarea cu acte de violenţă.

UPDATE ORA 14.30

În urma celor şase percheziţii care s-au desfăşurat la adrese din Ploieşti, cinci persoane au fost aduse la sediul poliţiei în vederea audierilor.

De la domiciliile acestora, poliţiştii au ridicat două autoturisme, înscrisuri, un pistol cu aer comprimat, diverse obiecte contondente, precum şi suma de 4.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru şantaj şi cămătărie.

ORA 09.15

Poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează miercuri, 14 septembrie, şase percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de şantaj.

Sunt vizate şase domicilii ale unor persoane din Ploieşti, bănuite de şantaj.

Din cercetări, a reieşit că, în cursul anului 2016, persoanele în cauză ar fi determinat mai multe persoane să le remită diverse sume de bani, prin ameninţarea cu acte de violenţă.

Poliţiştii vor pune în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliţiei.

Mai puteţi citi

Explozie la un apartament din Buşteni. Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite

Şeful Poliţiei Mizil, arestat preventiv pentru că ar fi ajutat proxeneţi şi a cerut favoruri sexuale victimelor

 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite