UPDATE Explozie la un apartament din Buşteni. Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite miercuri dimineaţă într-o puternică explozie ce a izbucnit la un apartament din Poiana Ţapului, localitate ce aparţine de staţiunea Buşteni. Două persoane, soţ şi soţie, care locuiau în chirie, au suferit arsuri şi au fost transportate la spital.

UPDATE ORA 08.50

Explozia din apartament a fost urmată şi de un incendiu în care au ars obiecte de mobilier şi un geam termopan. Cel mai probabil, din informaţiile furnizate de ISU Prahova, cauza exploziei au reprezentat-o scăpările de gaze din locuinţă.

ORA 08.30

Potrivit primelor informaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, explozia a fost urmată şi de un incendiu, iar cauza deflagraţiei ar fi fost scăpările de gaze din locuinţă. Cei doi chiriaşi care locuiau în apartament au fost răniţi.

Bărbatul de 45 de ani a suferit arsuri pe 30%  din suprafaţa corpului, iar femeia pe 27% din suprafaţa corpului. Arsurile sunt destul de grave unele dintre ele fiind de gradul II şi III. Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cauza exactă a exploziei. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite