Târgurile de Crăciun se întorc la Ploieşti Shopping City cu decoraţiuni hand-made şi preparate delicioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiecte frumoase şi preparate delicioase la târgurile de Crăciun de la PSC. FOTO Adevărul
Obiecte frumoase şi preparate delicioase la târgurile de Crăciun de la PSC. FOTO Adevărul

Târgurile dedicate Crăciunului se întorc la Ploieşti Shopping City, în perioada 17 – 23 decembrie, pentru toţi cei care iubesc darurile şi preparatele tradiţionale de sărbători

Pe parcursul a şapte zile, expozanţii din toată ţara îi vor întâmpina pe clienţii Ploieşti Shopping City (PSC) atât cu podoabe lucrate manual, cât şi cu mâncăruri tradiţionale.

Târgul cu produse hand-made se va desfăşura în interiorul mall-ului, în zona de food court, şi îi aşteaptă pe ploieşteni cu obiecte create manual, precum ornamente de Crăciun, sacoşe din bumbac înscripţionate cu fabule, articole din lână împâslită, mărgeluţe de nisip, materiale textile, podoabe şi vase pictate.

În cadrul aceluiaşi eveniment, copiii de la Grădiniţa „Ploieştiul în culori” le vor vinde celor prezenţi ornamente de Crăciun realizate de către ei. Apoi, micuţii artişti vor dona o parte dintre produsele lor pentru a-l ajuta pe Moş Crăciun să împartă cadouri în Ploieşti Shopping City.

Târgul cu produse tradiţionale româneşti va avea loc în exteriorul centrului comercial şi va aduce bunătăţi culinare precum brânzeturi şi preparate din carne, covrigi, dar şi deserturi delicioase printre care dulceţuri, zacuscă, şerbet, siropuri, kurtoskalacs, figurine şi acadele din ciocolată, turtă dulce, bomboane, ciocolată de casă şi fructe uscate.

Mai puteţi citi

Unde mai găsim locuri libere de Crăciun şi Revelion pe Valea Prahovei. Preţuri modice versus tarife mai mari ca în străinătate

Unde ne dăm pe gheaţă iarna aceasta la Ploieşti. Două patinoare deschise

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite