Spectatorii filmului „Romina VTM” s-au luat la bătaie și au dansat din buric într-un cinematograf din Ploiești | VIDEO

0
Publicat:

Spectatorii comediei românești „Romina VTM” s-au certat pe locurile din sala de cinema, și-au adresat cuvinte jignitoare și au aruncat cu popcorn unii în alții. Poliția a fost nevoită să intervină, iar proiecția a continuat. În urma lor, spectatorii au lăsat o mizerie de nedescris, iar actorii au curățat.

Spectatorii comediei au dansat din buric.  Foto: Captură video TikTok
Spectatorii comediei au dansat din buric. Foto: Captură video TikTok

Spectatorii s-au luat la ceartă din pricina locurilor, iar înjurăturile și amenințările nu au contenit până când nu au intervenit polițiștii. 

Incidentul s-a petrecut miercuri, într-o sală de cinema din centrul comercial din Blejoi, Prahova. 

În vreme ce polițiștii scriau procesele verbale, unii spectatori au profitat de pauză și au pus manele în boxe. Mai mult decât atât, aceștia au început să danseze din buric. 

Pe TikTok au apărut imagini cu mizeria lăsată în urmă de spectatori după vizionarea comediei.

 „Am doborât un nou record la Romina. Este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos. Până acum nu au mai existat alte filme să se întâmple aşa ceva. Noi, totuşi, vă încurajăm să faceţi curat, la fel ca noi, şi să veniţi în continuare să ne vizionaţi în toate cinematografele”, a afirmat Bogdan de la Ploiești, unul dintre actorii filmului. 

Filmul a fost lansat în cinematografe pe 2 ianuarie. Alături de Nicole Cherry, interpreta personajului principal, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet. 

Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani. 

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai. 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite