O fată de 14 ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită. Ce le-a spus polițiștilor care au căutat-o în șase localități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă în vârstă de 14 ani a sunat, vineri, la 112, sesizând că a fost răpită în plină stradă, într-o comună din județul Prahova. Când polițiștii au reușit să o identifice, le-a spus că doar a vrut să se răzbune pe părinții iubitului.

Polițiștii s-au mobilizat după apelul la 112. FOTO arhivă Poliția Română
Polițiștii s-au mobilizat după apelul la 112. FOTO arhivă Poliția Română

IPJ Prahova a fost sesizată de către un operator STS cu privire la faptul că o persoană necunoscută a apelat SNUAU 112,  declarând că se numește D. G., are vârsta de 14 ani și în timp ce se deplasa pe stradă, cu două prietene, pe raza localității Boldești, un individ necunoscut a introdus-o cu forța într-un autoturism, după care a transportat-o pe raza localității Cocorăști, aflându-se într-o cameră, fără a furniza alte detalii, potrivit surselor Adevărul.

Ulterior, apelul s-a întrerupt. Polițiștii au încercat să o sune înapoi, însă apelurile au fost respinse.

Numărul de telefon nu figurează cu istoric în SNUAU 112.

Polițiștii au făcut verificări în șase localități

După verificari specifice, pe raza a șase localitati, polițiștii au reușit identificarea apelantei, o minoră în vârstă de 14 ani.

Adolescenta și-a schimbat însă versiunea când a fost chestionată de polițiști.

A declarat că este iubita unuia unui bărbat în vârstă de 20 ani și că a apelat SNUAU 112 de pe telefonul părinților bărbatului, pentru a se răzbuna pe ei, întrucât nu acceptă să mai locuiască în casa acestora.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite