Într-o comună din Prahova se cunoaște deja câștigătorul alegerilor. Actualul edil nu are concurent

0
Publicat:

Mai sunt 18 zile până la alegerile locale, dar într-o comună din județul Prahova se cunoaște încă de pe acum candidatul câștigător. Se întâmplă în comuna Olari, acolo unde nu există bătălie politică, pentru că doar un candidat pentru funcția de primar există.

Milică Voinescu, primar Olari. FOTO Primăria Olari
Milică Voinescu, primar Olari. FOTO Primăria Olari

Actualul edil, Milică Voinescu, membru al PSD, își va depune candidatura pentru al șaselea mandat consecutiv, neavând contracandidați, potrivit observatorulph.ro

Comuna Olari, situată la aproximativ 40 de kilometri de Ploiești, are o populație de 1.786 de locuitori. Deși lipsa de competiție electorală poate părea surprinzătoare, ea reflectă o anumită satisfacție a cetățenilor cu administrația locală condusă de Milică Voinescu de-a lungul ultimilor 20 de ani.

Pe buletinul de vot din 9 iunie va figura doar numele lui Milică Voinescu, oferind alegătorilor o opțiune clară.

„Voi fi singurul candidat pentru funcția de primar. Candidez din partea PSD pentru al șaselea mandat. Nu s-a înscris niciun alt candidat pentru funcția de primar. De altfel, și la Consiliul Local Olari a fost depusă doar lista de candidați din partea PSD”, a declarat Milică Voinescu pentru sursa citată.

Campania electorală este în curs de desfășurare, iar Milică Voinescu își va prezenta programul pentru următorul mandat, axat probabil pe continuarea proiectelor inițiate și pe îmbunătățirea vieții locuitorilor din Olari.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite