Trei bărbaţi, reținuți pentru viol. Au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu o femeie într-un bar

0
Publicat:

Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru viol. Aceștia au fost filmaţi în timp ce făceau sex cu o femeie în incinta unui local din orașul Costești, județul Argeș. Imaginile ce ilustrează activitate sexuală explicită au ajuns pe internet.

Bărbații au fost reținuți pentru viol Foto: Adevărul
Bărbații au fost reținuți pentru viol Foto: Adevărul

Scenele sexuale au avut loc în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2024, într-un bar din localitatea argeşeană Costeşti. Imaginile în care se vede cum o femeie face sex cu mai mulţi bărbaţi au apărut pe reţelele de socializare.

Poliţiştii argeşeni au deschis, inițial, un dosar care viza infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri, în condiţiile în care în barul repectiv erau mai mulți clienţi. După extinderea cercetărilor, cei trei bărbați, în vârstă de 22, 37 și 44 de ani, toți din Costești, au fost reţinuţi pentru viol.

În urma cercetărilor, a rezultat că cei trei au profitat de starea de vulnerabilitate a femeii, care era în stare de ebrietate şi care s-a opus relaţiilor intime cu ei.

„Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2024, un tânăr de 22 de ani, din Costești, ar fi invitat o femeie de 44 de ani, din București, cu care avea o relație de prietenie, să se deplaseze la un local de pe raza orașului Costești, unde cel în cauză, împreună cu alți doi bărbați, de 37 și 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, care consumase în prealabil alcool, ar fi întreținut relații sexuale cu femeia, fără acordul acesteia și în ciuda opunerii sale”. informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

În seara de 5 ianuarie 2024, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei  de sâmbătă, 6 ianuarie, aceștia o să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite