Efectul șmecherului cu Mercedes asupra polițiștilor. Iau pe sus orice șofer care își tamponează mașina VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Umiliți de șmecherul cu Mercedes care, după ce a fost oprit de polițiști deoarece era agresiv în trafic, a rămas imun la solicitările acestora, s-a blocat în mașină și după câteva manevre a dispărut de la fața locului, agenții sunt în stare acum să „salte” orice șofer care își tamponează mașina.

Șoferul a fost scos din mașină de polițiști. FOTO Captură video
Șoferul a fost scos din mașină de polițiști. FOTO Captură video

Asta s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 1.30, în zona Rahova, după ce un cetățean a acroșat gardul care separă banda de circulație de banda liniei de tramvai. Aflați în zonă, polițiștii Secție 19 au intervenit imediat, iar totul a fost filmat de puținii șoferi aflați în trafic la acea oră. Practic, după ce șoferul a dat înapoi și a scos mașina ușor accidentată din gard, agenții l-au luat pe sus pe șofer și l-au dus în spatele propriului vehicul.

Ce a urmat putem afla numai dintr-un comunicat al Poliție Capitalei, pentru că filmarea se oprește aici și oricum acțiunea era deja „mascată” de mașina de intervenție a agenților. „Polițiștii au procedat la interceptarea și oprirea autoturismului, iar conducătorul auto s-a conformat indicațiilor acestora”, susține instituția într-un comunicat. În primul rând, chestiunea cu „interceptarea și oprirea autoturismului” este mai mult decât discutabilă deoarece mașina era oprită în gard, iar polițiștii erau în imediata apropiere. Mai mult, omul a fost aproape luat pe sus de polițiști, chiar dacă acesta „s-a conformat indicațiilor”, iar mai apoi „a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Cercetat sub control judiciar

Reamintim că Michelle Antonio Șerban, bucureșteanul care a fugit cu mașina după ce fusese oprit de polițiști și a refuzat să coopereze, reținut joi dimineață, va fi cercetat în libertate, sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Decizia eliberării și cercetării sub control judiciar a fost luată de Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 4 care nu consideră că bărbatul este un pericol public sau fapta nu este una foarte gravă.

Bărbatul în vârstă de 26 din București, Michelle Antonio Șerban, care a fugit miercuri seară, cu Mercedesul, de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, riscă și un dosar penal și pentru ultraj, după ce a postat pe Instagram amenințări la adresa oamenilor legii. Concret, bărbatul s-a filmat într-o cadă și le spune polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”. Într-un alt video, el face amenințări: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă sa dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite