Primul judeţ din România pe care-l poţi vizita cu un card digital de turist

0
0
Castrul Jidova Câmpulung, unul dintre obiectivele care pot fi vizitate cu „Argeş tourist pass” Foto: Romanian Adventures
Castrul Jidova Câmpulung, unul dintre obiectivele care pot fi vizitate cu „Argeş tourist pass” Foto: Romanian Adventures

„Argeş tourist pass” (Argeş turist card), primul tourist pass digital din România poate fi achiziţionat online începând de miercuri, 17 august. Cu ajutorul lui pot fi vizitate, la un tarif avantajos, o serie de obiective turistice din judeţ.

„Argeş turist card”, tourist pass-ul lansat miercuri de Consiliul Judeţean Argeş şi Romanian Adventures, este un bilet cu intrări multiple, care poate fi achiziţionat online şi care permite turiştilor vizitarea obiectivelor turistice aflate în administrarea Consiliului Judeţean Argeş la tarife promoţionale.

Biletul poate fi achiziţionat de pe paginile web ale muzeelor aflate în program, din sistemul de rezervări dedicat turismului românesc Romanian-Adventures.ro, de pe platforma de rezervări de bilete la evenimente în România a partenerului Romanian-Adventures, Ove.ro, prin intermediul agenţiilor de turism din România sau de la recepţiile hotelurilor şi pensiunilor de pe teritoriul judeţului Argeş.

„Argeş turist card” poate fi utilizat pe parcursul a şapte zile de la prima scanare, intrarea la obiectivele turistice făcându-se o singură dată. 

arges turist card

Preţul promoţional pentru utilizatorii biletului turistic (35,88 lei pentru adulţi şi 15,49 lei pentru copii, elevi, studenţi, persoane cu dizabilităţi, pensionari) are o reducere de 30% faţă de preţul total şi în el sunt incluse şi taxele operatorului.  


 

Casa memorială "Dinu Lipatti" - Conacul Fundăţeanca. Foto

Casa memorială "Dinu Lipatti" - Conacul Fundăţeanca Foto: Romanian Adventures

Având în vedere că unele obiective sunt închise publicului, pentru că sunt supuse unor lucrări de reabilitare şi consolidare, pentru început „Argeş turist card” va putea fi folosit pentru accesul la: Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, Muzeul Judeţean Argeş (Expoziţia Sportului Argeşean, Galeria Naţională de Artă Naivă, Expoziţia Flori de mină), Castrul Roman Jidova (Câmpulung), Expoziţia memorială „Dinu Lipatti”(Casa memorială „Dinu Lipatti”). 

arges tourist card

Argeş tourist pass a fost lansat de CJ Argeş Foto: CJ Argeş

 

„Pe măsură ce lucrările la celelalte obiective vor fi finalizate, acestea vor intra în pachetul turistic”, explică CJ Argeş. 

Vă mai recomandăm şi:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004 


De ce nu-l poate pedepsi Justiţia pe un individ care a tăiat o femeie, pe faţă şi pe mâini, cu cuţitul

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite