Încă un suspect reţinut în cazul omului străzii snopit în bătaie şi lăsat fără un telefon mobil şi o pereche de pantofi

0
0
Foto arhivă Poliţia Română
Foto arhivă Poliţia Română

Tâlhăria produsă la finalul săptămânii trecute în centrul municipiului Piteşti, unde un om al străzii a fost snopit în bătaie şi lăsat fără un telefon mobil şi o pereche de pantofi n-a fost comisă doar de tânărul reţinut pe 26 iulie. Poliţiştii l-au reţinut şi pe al doilea agresor.

Faptele petrecute la Piteşti, în urmă cu o săptămână, când

un om al străzii a fost bătut şi lăsat fără telefon şi fără o pereche de pantofi pe care îi primise de pomană, au nu unul, ci doi agresori. 

   

Victima a fost lovită de mai multe ori de doi tineri

La această concluzie au ajuns poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti care au continuat cercetările în dosarul penal referitor la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, comisă faţă de bărbatul în vârstă de 33 de ani, fără adăpost, în noaptea de 22 spre 23 iulie.

Oamenii legii l-au reţinut joi şi pe al doilea bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor.

„Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, alături de tânărul de 18 ani, care a fost reţinut în data de 26 iulie, la comiterea faptei ar fi luat parte şi un al doilea tânăr, de 20 de ani, cu domiciliul în comuna Tufeni, judeţul Olt. Cei doi ar fi lovit în mod repetat persoana vătămată, cu scopul de a-i sustrage bunurile, constând într-un telefon mobil şi o pereche de încălţăminte sport, bunuri ce au fost recuperate şi restituite pe parcursul cercetărilor”, precizează IPJ Argeş.

Tânărul de 20 de ani reţinut joi, pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, este din Tufeni, judetul Olt. 

Bărbatul a fost ulterior prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Celălalt autor al faptei, reţinut în urmă cu câteva zile, are18 ani şi este din comuna argeşeană Căteasca, iar de câteva săptămâni îşi făcea veacul tot pe străzile Piteştiului.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Vagabond din Piteşti, jefuit. A rămas fără telefonul mobil şi încălţările abia primite 

Comoară naţională renăscută. Arhiva Studioului Cinematografic al Armatei va fi digitalizată

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite