Tânăr ieşit de câteva luni din închisoare, jaf la o sală de jocuri din Slatina. A reuşit să plece cu o sumă consistentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a furat banii din casierie şi a fugit, bruscând-o pe casieră FOTO: arhiva
Tânărul a furat banii din casierie şi a fugit, bruscând-o pe casieră FOTO: arhiva

Un tânăr în vârstă de 21 ani, din Slatina, eliberat din închisoare în primăvara acestui an, a plecat cu o sumă consistentă de bani dintr-o sală de jocuri din Slatina, bruscând-o pe casieriţă. Jaful a avut loc ziua.

Tânărul, care între timp a fost arestat,  a intrat în sala de jocuri vineri, 22 iulie 2022, a petrecut noaptea jucând, ar fi pierdut chiar o sumă mare de bani, iar sâmbătă-dimineaţă, 23 iulie 2022, profitând de schimbul de tură, a sustras o sumă consistentă de bani. Casiera l-a surprins, a încercat să-l oprească, însă tânărul a bruscat-o şi s-a făcut nevăzut. 

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, în calitate de angajat al unei societăţi comerciale cu profil de jocuri de noroc, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras 5.700 de lei, 350 de euro şi 20 de lire, din încasarile societăţii, iar la ieşire, ar fi fost bruscată de către aceasta, pentru a putea părăsi sala de jocuri“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Olt despre acest caz. 

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. În urma cercetărilor persoana a fost identificată, la scurt timp tânărul fiind găsit pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, nu foarte departe de zona în care a avut loc tâlhăria. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Slatina, pentru audieri. Asupra lui au mai fost găsiţi 3.340 de lei, 350 de euro şi 20 de lire, banii fiind ridicaţi şi predaţi reprezentanţilor societăţii.

„În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, tânărul, de 21 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Astăzi, 24 iulie 2022, instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina şi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de acesta, fiind continuate cercetările“, au completat reprezentanţii IPJ Olt.

Tânărul are un trecut infracţional destul de bogat, fiind condamnat pentru mai multe furturi, în această primăvară fiind eliberat din închisoare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

O societate secretă formată din 6 artişti în Herson produce viziuni înfiorătoare despre viaţa sub ocupaţia rusă

Bătrână jefuită şi violată de un adolescent mascat. A dat buzna în casa femeii şi i-a cerut banii

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite