Tragedie în pădure. Cum a decedat un şofer care transporta lemne pe un drum forestier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul încarcerat a suferit leziuni fatale FOTO ISU Neamţ
Şoferul încarcerat a suferit leziuni fatale FOTO ISU Neamţ

O tragedie s-a petrecut într-o pădure din zona Bicazu Ardelean, un şofer decedând în timp ce transporta o încărcătură de lemn pe un drum forestier

Forţele de intervenţie au fost solicitate să intervină miercuri seara, 14 iulie, în jurul orei 20.30, la un accident petrecut într-o zonă împădurită din zona satului Telec, comuna Bicazu Ardelean, judeţul Neamţ. Prin apel la numărul de urgenţă 112 s-a anunţat că pe un drum forestier s-a răsturnat un tractor, conducătorul auto fiind ]ncarcerat. 

La locul solicitării s-au deplasat voluntari de la serviciului de urgenţă al comunei, o autosanitară de la Serviciul de Ambulanţă şi pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un autocamion cu container de suport logistic al intervenţiilor de căutare salvare. 

La locul indicat, o zonă foarte greu accesibilă din cauza drumului îngust, membrii echipajelor, care au trebuit să 

străbată pe jos câteva sute de metri cu tehnica de intervenţie, au constatat că un tractor, ce transporta o încărcătură de material lemnos se răsturnase. Autovehiculul era cu roatele în sus, iar în cabină era încarcerat şoferul, un bărbat de 52 de ani, din satul Telec. 

„Accesul către locul evenimentului a fost greu accesibil, datorită drumului accidentat şi îngust, toate accesoriile necesare intervenţiei fiind transportate cu o maşină de teren. Distanţa de la locul până au putut ajunge autospecialele până la locul producerii evenimentului era de aproximativ 600 de metri. Forţele de intervenţie, cu ajutorul mijloacelor şi procedeelor specifice au scos victima de sub tractor. Aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa“, a comunicat ISU. 

Cadrele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamţ au mai avut o misiune şi în această dimineaţă, în jurul orei 09.00. Pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Roman a avut loc o tamponare, implicate fiind un TIR,  o autoutilitară şi două autoturisme. În urma accidentului rutier a rezultat o victimă, un bărbat de 27 de ani, pasager în  autoutilitară, care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Roman.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Primar condamnat pentru contrabandă. Ţigările ruseşti îl demit din funcţie

Incendiu catastrofal, risc major asumat de pompieri. „Bombe“ scoase la timp din flăcări

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite