Tragedie în Neamţ. Soţul a adormit la volan, soţia a murit, iar copiii de 2 şi 6 ani sunt grav răniţi

0
Publicat:

Un eveniment tragic a avut loc în dimineaţa de vineri, 17 noiembrie 2023, pe DN15, în Neamţ. O familie cu doi copii mici se aflau într-o mașină, al cărei șofer a adormit la volan.

Soția șoferului a decedat pe loc FOTO ISU Neamț
Soția șoferului a decedat pe loc FOTO ISU Neamț

Tragedia s-a petrecut în dimineaţa zilei de 17 nioiembrie 2023, în jurul orei 04.00, în comuna Costişa, pe drumul naţional care face legătura între municipiile Piatra Neamţ şi Bacău.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DN 15, în localitatea Costişa, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un podeţ“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma tamponării, soţia şoferului, o femeie de 25 de ani, a rămas încarcerată. A fost scoasă de echipajul specializat al pompierilor nemţeni, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acesteia. Conducătorul auto a suferit politraumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ, tot acolo ajungând şi copiii săi, care au vârsta de 2, respectiv 6 ani.

Şoferul vasluian a fost testat, rezultatul indicând că nu consumase băuturi alcoolice.

O primă ipoteză în ceea ce priveşte cauza accidentului este că ar fi adormit la volan și a urmat coliziunea, în care soția șoferului a decedat.

Un alt accident rutier petrecut în dimineaţa de vineri, 17 noiembrie 2023, pe o şosea din judeţul Neamţ, a avut loc în comuna Ion Creangă, rănit fiind un copil.

În jurul orei 7.30, o fată în vârstă de 14 ani, care se îndrepta spre şcoală, a fost surprinsă de un şofer neatent. Eleva traversa regulamentar strada, lucru neobservat de conducătorul auto în vârstă de 61 de ani. Testul a indicat că nu consumase alcool, poliţiştii cercetându-l pentru vătămare corporală din culpă.

Un eveniment rutier a avut loc şi pe 15 noiembrie 2023, în satul Sabasa, din comuna Borca. Autovehiculul unui sucevean în vârstă de 33 de ani a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de o femeie, de 48 de ani, din Borca, după care a fost proiectat într-un podeţ din beton din faţa unei case şi apoi într-un gard. Bilanțul tragic a fost un mort și doi grav răniți.

O persoană a decedat în accidentul de la Borca FOTO ISU Neamț
O persoană a decedat în accidentul de la Borca FOTO ISU Neamț

„A rezultat decesul unui bărbat, de 50 de ani, pasager în primul autoturism şi rănirea conducătorului auto şi a altui pasager, în vârstă de 49 de ani, din acelaşi autoturism. Ambii conducători auto au fost testaţi pentru alcool, rezultatul indicând o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din judeţul Suceava“, a transmis Poliţia Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite