Surori minore, dispărute de la Crăciun dintr-un centru social din Piatra Neamţ

0
Publicat:

Două surori minore sunt date dispărute de la Crăciun dintr-un centru social din Piatra Neamţ, de atunci nemaiştiindu-se nimic despreele. Poliţia face apel la presă și populație, pentru depistarea şi identificarea lor, făcându-le publice identitatea şi fotografiile.

Cine deține informații despre cele două surori este rugat să apeleze la112 FOTO Poliția Neamț
Cine deține informații despre cele două surori este rugat să apeleze la112 FOTO Poliția Neamț

„Pe 25 decembrie 2022, cadrele Poliţiei Piatra Neamţ au fost sesizare de către reprezentantul unui complex de servicii cu privire la faptul că, Oprea Ionela Alessia, în vârstă de 14 ani şi Oprea Estera Nicoleta, în vârstă de 12 ani, au părăsit în mod voluntar centrul unde erau instituţionalizate şi nu au mai revenit până în prezent“.

Aceste precizări sunt cuprinse într-un comunicat al Poliţiei Neamţ, dat publicităţii pe 6 ianuarie 2023. Se mai menţionează că astăzi a  fost primit acordul de mediatizare al cazului. Interesant este faptul că fetiţa de 14 ani a plecat din centru pe 25 decembrie anul trecut, în jurul ora 16.00, iar sora după aproximativ cinci ore.

Alessia Oprea are circa 1.60 metri înălţime, greutate - 56 de kilograme, păr castaniu, ochi căprui şi era era îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, o cămaşă în carouri de culoare roşie. Sora are cam 1.50 metri,  greutate - 43 de kilograme, păr şaten închis, ochi căprui, fiind îmbrăcată cu o geacă de piele neagră, tricou şi pantaloni de culoare verde kaki.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiilor Piatra Neamţ, Roman şi în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea, în continuare fiind desfăşurate activităţi specifice în vederea depistării acestora. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite