Jaf la păcănele. Hoții sunt din Neamţ, au comis fapta la Bacău şi au fost prinşi la Braşov

0
Publicat:

Un jaf la o sală de jocuri de noroc a fost comis zilele trecute. Autorii, trei la număr, sunt din Neamţ, au comis fapta la Bacău şi au fost prinşi la Braşov, în urma colaborării dintre poliţişti din ultimele două judeţe menționate.

Autorii furtului de la sala de jocuri sunt cercetați penal FOTO Arhiva Adevărul
Autorii furtului de la sala de jocuri sunt cercetați penal FOTO Arhiva Adevărul

Cazul a fost reclamat pe 29 ianuarie, anchetatorii fiind anunţaţi că în jurul orei 17.30, persoane necunoscute, aflându-se în interiorul unei săli de jocuri din Bacău, ar fi profitat de neatenţia angajatei şi, folosind o cheie, ar fi descuiat cutia de valori de la un aparat tip slot-machine.

Proprietarul sălii a mai precizat că i s-ar fi cauzat un prejudiciu de 4.300 de lei. După declanșarea investigaţiilor, la doar patru zile zile de la reclamarea infracţiunii, poliţiştii au dat de urma suspecţilor, fiind vorba despre trei nemţeni, cu vârste între 38 şi 43 de ani, care au fost identificaţi în municipiul Braşov.

„Au fost emise trei mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Bacău sub escortă. Faţă de unul din bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar faţă de ceilalţi s-a dispus măsura reţinerii pentru complicitate“, au transmis anchetatorii.

Un caz similar s-a petrecut la finalul lunii septembrie 2022, în oraşul Târgu Neamţ. De această dată, victimă a fost un localnic în vârstă de 19 ani. El a petrecut câteva ore într-o sală de jocuri, a câştigat câteva sute de lei, între timp cinstindu-se cu băuturi alcoolice, împreună cu un vasluian, care apoi l-a jefuit.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au depistat suspectul în vârstă de 26 ani, din Vaslui, pe care l-au reţinut pentru 24 ore. După ce au părăsit sala de jocuri, suspectul a urmărit victima, despre care ştia că a câştigat la aparatele de joc şi prin violenţă a deposedat-o de portofelul în care se afla suma de 1.500 lei“, preciza subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite