Seif cu bani, furat din sediul unei firme. Ce limuzină au folosit spărgătorii pentru a fugi cu prada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un autoturism Mercedes a fost confiscat de anchetatori FOTO Poliţia Română
Un autoturism Mercedes a fost confiscat de anchetatori FOTO Poliţia Română

Cercetările efectuate de poliţiştii din două judeţe au dat roade, suspecţii care sunt bănuiţi că au sustras un seif de la o societate comercială fiind identificaţi.

 Furtul unui seif de la o societate comercială a fost reclamat de reprezentanţii firmei, iar după două săptămâni de cercetări suspecţii au fost identicaţi, fiind vorba despre două persoane din judeţul Neamţ. Sesizarea a fost depusă pe data de 29 aprilie 2022, susţinându-se că în cutia metalică furată erau 40.000 de lei. 

Ancheta avea să se concretizeze luni, 16 mai, când

investigatorii de la serviiciile criminale din cadrul inspectoratelor de Poliţie Bacău, în colaborare cu colegii din Poliţia Neamţ, au efectuat trei percheziţii domiciliare. Au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi un autoturism Mercedes. 

„În baza mandatelor de aducere, doi bărbaţi, de 26 şi 30 de ani (din Roman şi Gâdinţi, judeţul Neamţ), au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, pentru cercetări. Ulterior, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore“, au transmis anchetatorii. 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Acestea pot fi arest preventiv, la domiciliu sau control judiciar. 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, la misiune participând poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Bacău, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bacău, Poliţiei Roman şi Postului de Poliţie Gâdinţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, precum şi cadre de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău. 

Pe data de 14 mai 2022, poliţiştii nemţeni au rezovat un alt furt. În cazul a patru persoane s-a dispus arestul la domiciliu, iar pentru două controlul judiciar, ele fiind acuzate că, la începutul acestei luni, au sustras 2.300 de litri din rezervoarele camioanelor parcate în curtea unor firme din Târgu Neamţ. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

O maşină furată din Anglia a ajuns în timp record în România. Acuzaţia adusă şoferului

Ursul care joacă Ascunsa cu jandarmii, terorizând un sat. Localnic: „E a doua noapte când nu dorm“

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite