Bebeluş de două luni, precum și mama şi tatăl acestuia, răniţi într-un accident în Neamţ. Şoferul vinovat băuse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au suferit leziuni în timpul unui accident din Neamţ, un bebeluş de două luni, mama şi tata ajungând la spital. Şoferul vinovat era băut şi nu a respectat semnificaţia unui indicator.

Mașina în care se aflau victimele a suferit avarii grave FOTO ISU Neamț
Mașina în care se aflau victimele a suferit avarii grave FOTO ISU Neamț

Nedoritul incident a avut loc în seara zilei de 18 noiembrie 2023, în comuna Horia, pe Drumul Judeţean 207 C. Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitate în jurul orei 19.30, la locul indicat constatând că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele fiind răsturnat în afara părţii carosabile.

„O femeie de 33 de ani şi un bebeluş de 2 luni au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Un bărbat, conducătorul unuia dintre autoturisme, a fost transportat tot la CPU. Toate victimele erau conştiente şi prezentau traumatisme“, a comunicat ISU Neamţ

Din primele cercetări a reieşit că un bărbat, de 62 de ani, din Roman, se deplasa pe o stradă conducând o maşină. Când a ajuns în apropierea drumului judeţean a pătruns în intersecţie, fără a respecta semnificaţia indicatorului „Oprire“, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Sagna. 

„Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul primului conducător auto. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a precizat Poliţia Neamţ.

Un alt eveniment nedorit avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 17 noiembrie 2023, pe Drumul Naţional 15, la Costişa, în jurul orei 04.00. În timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Vaslui, conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un podeţ.

În urma tamponării, soţia şoferului, o femeie de 25 de ani, a rămas încarcerată. A fost scoasă de pompieri, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acesteia. Conducătorul auto a suferit politraumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean, tot acolo ajungând şi copiii săi, de 2, respectiv 6 ani. O primă ipoteză a cauzei accidentului este că şoferul a adormit la volan.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite