Baie de sânge la o petrecere din Neamţ. Un adolescent de 15 era să ucidă trei persoane

0
Publicat:

Un adolescent de 15 ani era să ucidă trei persoane care participau la o petrecere din Neamţ, în oraşul Roman. Cheful s-a terminat într-o baie de sânge, două victime fiind în stare gravă la spital. Autorul a fost privat de libertate.

Adolescentul a fost arestat preventiv FOTO Arhiva Adevărul
Adolescentul a fost arestat preventiv FOTO Arhiva Adevărul

Incidentul neverosimil a avut loc pe data de 30 noiembrie 2022, într-un apartament din municipiul menţionat. În locuinţă erau mai multe persoane şi s-a consumat alcool, iar la un moment dat spiritele s-au încins. Asta după ce concubinul mamei minorului a vrut să pună capăt chefului.

Adolescentului de 15 ani nu i-a fost pe plac decizia şi a reacţionat violent. Cu un cuţit s-a repezit asupra bărbatului cu care trăia mama sa, i-a aplicat câteva lovituri, după care a mai rănit alte două persoane care erau în locuinţă, provocându-le răni foarte grave în zona toracelui.

În urma atacului, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Roman, fiind supuse unor intervenţii chirurgicale. Au intervenit şi forţele de ordine, autorul a fost reţinut, iar pe 1 decembrie 2022 Tribunalul Neamţ a dispus arestarea pentru tentativă de omor, se pare două fapte.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ faţă de inculpatul minor S.C.P. Dispune arestarea preventivă pentru săvârşirea, în concurs formal şi în stare de minoritate, a infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“, conform Tribunalului Neamţ.

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată de minor, urmând ca judecătorii de la Curtea de Apel Bacău să decidă în ceea ce priveşte arestarea. În Neamţ, un alt caz violent a avut pe 1 decembrie 2022, când un agent de pază a fost bătut de un individ care furase dintr-un supermarket din Târgu Neamţ.

„În timp ce un bărbatul de 55 de ani se afla în exercitarea atribuţiilor de paznic, a depistat un tânăr de 29 de ani, care ar fi sustras din magazin două sticle de băuturi alcoolice. Pentru a-şi asigura scăparea, tânărul în cauză ar fi exercitat acte de violenţă asupra bărbatului de 55 de ani. Este cercetat pentru tâlhărie calificată“, a transmis Poliţia Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite