Trei persoane condamnate la închisoare au fost reţinute de către poliţiştii orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un urmărit general şi alte două persoane condamnate la pedepse privative de libertate au fost depistate şi reţinute de poliţiştii Compartimentului Urmăriri.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri, Serviciul de Investigaţii Criminale şi poliţiştii Postului de Poliţie Girişu de Criş l-au depistat şi reţinut pe orădeanul P.C.S., de 21 de ani, împotriva căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 4,2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt.


Un alt orădean, în vârstă de 32 de ani,  faţă de care magistraţii Judecătoriei Oradea au emis un mandat de executare a unei pedepse de 3,5 ani pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, a fost depistat de poliţiştii orădeni.


Poliţiştii Postului de Poliţie Curtuişeni l-au depistat pe V.R., de 29 de ani, din Văşad, urmărit general. Judecătoria Marghita a emis faţă de acesta un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3,6 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


“Cei în cauză au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor şi urmează a fi încarceraţi în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepselor la care au fost condamanţi”, a afirmat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.
 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite