Un film erotic imaginar a băgat un ieşean la puşcărie. Culisele unui şantaj sexual între vecinii de la bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a invocat imagini erotice imaginare pentru a face sex cu vecina sa FOTO Arhivă
Bărbatul a invocat imagini erotice imaginare pentru a face sex cu vecina sa FOTO Arhivă

Un bărbat de 46 de ani din municipiul Iaşi a fost încarcerat, la finele săptămânii trecute, după ce a fost găsit vinovat de şantaj. Alexandru Moşu a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare după ce, în primă instanţă, primise aceeaşi pedeapsă, însă cu suspendare.

Bărbatul din Iaşi a fost judecat de instanţele locale pentru o faptă de şantaj pe care a comis-o la finele lunii ianuarie 2020. Moşu locuieşte la acelaşi etaj de bloc cu victima sa, A.P., şi, deşi în trecut s-au salutat de câteva ori, cei doi nu au discutat niciodată unul cu altul, arată judecătorii în motivarea sentinţei.

Potrivit judecătorilor, pe 26 ianuarie, bărbatul de 46 de ani a băut un litru de vin şi s-a culcat, însă s-a trezit înfierbântat în timpul nopţii, în jurul orei 4.30. 

Atunci, individul s-a gândit cum ar putea să o determine pe vecina sa să facă sex cu el. „Inculpatul a rupt un plic alb şi pe una dintre bucăţile de hârtie rezultate a scris mesajul: «Te aştept jos să ţi-o mai trag că eşti bună. Dacă nu vii ori îi spun la soţul tău sau laşi 2.000 în cutia de poşt㻓, se arată în motivarea primei instanţe. Aproape de ora 5,00, individul a ieşit în pijamale din apartament şi a mers la garsoniera victimei.

Acolo a pus biletul între toc şi uşă şi a ciocănit de mai multe ori. Victimei i-a fost teamă însă să deschidă uşa, aşa că individul a mers după 5 minute şi a bătut din nou la uşă. După alte cinci minute, individul a bătut din nou la uşă, însă vecina nu a vrut să deschidă. 

Abia dimineaţă, la ora 9,00, femeia a deschis uşa şi a văzut biletul. A mers la administraţia blocului şi a urmărit camerele de supraveghere, pe imagini văzându-l pe vecinul care îi lăsase biletul. Alexandru Moşu nu s-a lăsat însă cu una cu două şi, în seara de 27 ianuarie, pe la ora 21,00, s-a uitat pe vizorul uşii victimei, după care i-a mai lăsat un bileţel în care a pretins că a făcut sex cu ea.

„Ai jumătate de oră să vii jos. Dacă nu te spun la soţul sau prietenul. Hai să ţi-o mai trag. Dacă nu vii, lasă 2.000 lei în cutia de poştă dacă vrei să nu se afle“, era conţinutul biletului. 

A doua zi de dimineaţă, pe 28 ianuarie, Alexandru Moşu a scris un al treilea bilet, în care a ameninţat-o pe vecină cu pretinse filmări şi poze compromiţătoare. De acea dată victima a mers la Poliţie, Moşu fiind identificat uşor. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un fost ministru anunţă concedieri masive la stat şi tăieri de lefuri, după alegerile parlamentare

Strigătul de ajutor al unui medic dintr-un spital COVID-19: „E iadul pe Pământ ce e acum! Ajutaţi-mă!”

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite