Interlopii acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina au depus o plângere pentru tentativă de omor

0
Publicat:

Principalii suspecți acuzați în crima de la hotelul din Padina au depus o plângere pentru tentativă de omor și spun că victima este cea care a pornit scandalul când i-a atacat cu un ciob, anunță Digi 24.

Suspecții în cazul crimei FOTO Antena 3
Suspecții în cazul crimei FOTO Antena 3

Cei trei frați din clanul Fabian acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina ajung din nou în fața procurorilor, după ce avocatul lor a depus o plânge pentru tentativă de omor.

Aceștia au spus că victima, Sorin Anghel, 41 de ani, i-a atacat inițial, l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre frații Fabian, mai apoi ar fi ieșit din local, a spart o sticlă și a intrat cu ciobul în mână pentru a-i ataca.

Victima a intrat în conflict cu cei trei interlopi după ce aceştia au făcut referiri la soţia sa, iar el i-a luat femeii apărarea. Incidentele au avut loc în timpul unei petreceri, bărbatul ucis fiind un om de afaceri cunoscut în Târgovişte.

Suspecții sunt frații George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani), fiii vrăjitoarei Sidonia.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite