Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în Iași

0
Publicat:

Șapte oameni au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Dumbrava, comuna Ciurea, între două maşini, anunţă Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, potrivit Agerpres.

Ambulanță victime multiple. FOTO arhivă IGSU
Ambulanță victime multiple. FOTO arhivă IGSU

Un apel primit la serviciul de urgenţă 112 anunța că într-un accident rutier produs pe DJ 248, în zona localităţii Dumbrava, au fost rănite şapte persoane.

Mai multe echipaje de intervenţie ale ISU, printre care şi o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe tip B de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit la locul accidentului.

„În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-o curte. Sunt șapte persoane implicate, conştiente, neîncarcerate. Au fost preluate de către echipajele medicale. Toate victimele vor fi transportate la spital. Cauza producerii accidentului va fi stabilită de către organele in drept", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.  

În urmă cu două zile, șase persoane au fost transportate la UPU SMURD Târgu Mureş în urma unui accident petrecut pe DN 13E60. Accidentul a avut loc în localitatea Acăţari, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Tot duminică, un bărbat şi fiul său în vârstă de nouă ani au decedat, după ce ATV-ul pe care aceştia se aflau s-a izbit de un stâlp. Accidentul s-a petrecut în localitatea Cosoba din judeţul Giurgiu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite