Şase persoane au ajuns la spital, după un accident produs pe DN 13, în județul Mureș

0
Publicat:

Şase persoane au fost transportate la UPU SMURD Târgu Mureş în urma accidentului petrecut, duminică, pe DN 13E60. Accidentul a avut loc în localitatea Acăţari, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Accident grav în județul Mureș  FOTO ISU Mureș
Accident grav în județul Mureș FOTO ISU Mureș

Anubțul a fost făcut de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş. „În urma accidentului rutier din localitatea Acăţari, victimele au fost evaluate medical, două de cod roşu, trei de cod galben şi o victimă de cod verde. Echipajele medicale au început transportul victimelor la UPU SMURD Târgu Mureş, circulaţia se desfăşoară momentan pe un sens de mers”, a precizat sursa citată de Agepres.

La locul accidentului în care două autoturisme care s-au tamponat frontal au intervenit pompierii Detaşamentului Târgu Mureş cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD C1 Terapie Intensivă Mobilă, două ambulanţe SMURD B2, motocicletă SMURD şi două ambulanţe SAJ. 

Intervenție rapidă a SMURD

Centru Infotrafic a anunţat că două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, cinci persoane au fost rănite şi au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş intervin în aceste momente în localitatea Acăţari, la un accident rutier produs între două autoturisme. În accident au fost implicate 6 persoane, dintre care două sunt încarcerate. La faţa locului au fost mobilizate următoarele forţe de intervenţie: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD C1 Terapie Intensivă Mobilă, două ambulanţe SMURD B2, motocicletă SMURD şi două ambulanţe SAJ”, a transmis Inspectoratul pentur Situaţii de Urgenţă Mureş.

Traficul a fost oprit temporar în zonă, a mai arătat Centrul Infotrafic.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite