Poli Iași n-a mai repetat minunea de la Constanța și la Arad. Înfrângere, după ce a dominat jocul

0
Publicat:

Politehnica Iaşi a cedat pe terenul arădenilor de la UTA, în a patra etapă a noului sezon de Liga 1. Gruparea antrenată de Leo Grozavu nu a reuşit să găsească drumul spre gol, chiar dacă a dominat partida.

Politehnica Iaşi SURSĂ FOTO Cristian Hitruc
Politehnica Iaşi SURSĂ FOTO Cristian Hitruc

După un început de meci bun, Politehnica Iaşi s-a văzut condusă rapid, în minutul 8 al partidei, în prin reuşita norocoasă semnată de Fabry. Mingea şutată de acesta a ajuns în poarta apărată de Ailenei după ce a fost deviată de către Samayoa, fundaş central din Guatemala care a debutat în Liga 1 în partida cu UTA.

Iaşiul a atacat dar nu a găsit drumul spre gol

Chiar dacă a căutat pe tot parcursul meciului să ameninţe poarta arădenilor, Politehnica Iaşi nu a reuşit să marcheze golul egalizator. Cele mai mari ocazii ale oaspeţilor au fost semnate de către brazilianul Luis Phelipe care, în prima repriză a încercat să îl lobeze pe portarul arădenilor de la 35 de metri, dar acesta a fost la post şi a reuşit să respingă balonul în ultimul moment. Tot Phelipe a ratat şi cea mai mare ocazie a meciului, în a doua repriză, după o fază creată împreună cu tânărul atacant Gheorghiţă. Ajuns singur cu portarul, Phelipe a şutat puţin pe lângă poarta arădenilor, cu piciorul stâng.

Partidă grea cu Universitatea Craiova

Poli are în continuare parte de meciuri dificile. În etapa a cincea, Iaşiul întâlneşte pe Universitatea Craiova, echipă care şi-a anunţat intenţia de a se lupta la titlu. Craiovenii au schimbat recent şi antrenorul, pe bancă instalându-se, pentru al doilea mandat, Laurenţiu Reghecampf. 

În aceeaşi zi în care Politehnica Iaşi a cedat la Arad, cu scorul de 1-0, Craiova a reuşit să se impună, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Hermannstadt, tot cu scorul de 1-0.

Universitatea Craiova a reuşit să acumuleze 8 puncte în primele patru etape ale noului sezon de Liga 1.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite