Poli Iași se pregătește de revenirea în Liga 1. Sute de fani au participat la prezentarea lotului

0
Publicat:

Pregătirile pentru noul sezon competițional au intrat pe ultima sută de metri. Astfel, Politehnica Iași, echipă promovată în primul eșalon al fotbalului românesc, a organizat un eveniment de prezentare a lotului.

Prezentare lor Politehnica Iași SURSĂ FOTO Cristian Hitruc
Prezentare lor Politehnica Iași SURSĂ FOTO Cristian Hitruc

Acesta a avut loc în Grădina Publică Palas, în centrul Iașiului, și s-a bucurat de prezența a sute de fani alb-albaștri. Tot în cadrul acestui eveniment, Poli și-a prezentat noul echipament, împreună cu noul sponsor tehnic, dar și noua identitate vizuală. 

Fanii, prezenți în număr mare în centrul Iașiului

Gruparea din Copou a revenit în prima ligă de fotbal a României după doi ani petrecuți în eșalonul secund. Acest moment, așteptat cu multă nerăbdare de către ieșeni, i-a făcut pe fani să vină, în număr mare, în Grădina Palas, pentru a vedea noutățile din cadrul clubului.
Suporterii care au luat parte la eveniment au putut să facă poze cu jucătorii și să obțină autografe din partea acestora. Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași, a vorbit despre perioada de pregătire dar și despre planurile pe care gruparea moldavă le are în noul sezon fotbalistic.

,,A fost o perioadă bună de pregătire, cu meciuri utile. În momentul de față, se pot face multe comentarii, mi-aș mai dori întăriri. Din păcate, avem și un mare handicap în România. Am terminat campionatul mai devreme și îl începem mai devreme. Majoritatea campionatelor au intrat în vacanță când noi am început pregătirea. A crescut foarte mult nivelul salarial în România și este foarte greu când nu dispui de un buget consistent să te apropii de jucători care să ridice valoarea lotului. Trebuie să dăm încredere jucătorilor și să sperăm că vom reuși să mai rezolvăm unele probleme", a precizat Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Iașiul debutează, în noul sezon de SuperLigă, în compania fostei campioane, CFR Cluj, în deplasare. 

,,Este o echipă experimentată, care are în componență jucători de calitate, experimentați. Am încredere în jucători, ei s-au antrenat foarte bine. Fotbalul se joacă și cu atitudine", a adăugat Leo Grozavu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite