Politehnica Iași aduce întăriri. Un mijlocaș de la Rapid a ajuns sub comanda lui Leo Grozavu

0
Publicat:

Politehnica Iași aduce întăriri pentru a face față în Liga 1 de fotbal. Gruparea moldavă a reușit un transfer important, aducând un jucător de la Rapid București.

Andrei Ciobanu Politehnica Iași SURSĂ FOTO Facebook Politehnica Iași
Andrei Ciobanu Politehnica Iași SURSĂ FOTO Facebook Politehnica Iași

Este vorba despre Andrei Ciobanu, mijlocaș în vârstă de 25 de ani. În sezonul trecut, acesta a evoluat la Rapid, sub comanda lui Adrian Mutu, la gruparea alb-vișinie.

Poli aduce întăriri după ce a pierdut primele două etape

Astfel, în sezonul 2022-2023, Andrei Ciobanu a evoluat pentru Rapid București. Acesta a bifat 16 partide în tricoul giuleștenilor și a reușit să ofere două pase decisive. Acesta a fost cumpărat, în urmă cu un an de zile, de către Rapid, de la Farul Constanța. Gruparea lui Gică Hagi a încasat, atunci, în schimbul jucătorului, suma de 100.000 de euro. 

Andrei Ciobanu a bifat și 19 prezențe în naționala U21 a României, unde a reușit să marcheze trei goluri.

Politehnica Iași are parte de un start dificil de sezon. Băieții antrenați de Leo Grozavu au cedat în primele două meciuri. În prima etapă, alb-albaștrii s-au deplasat la Cluj, unde au jucat împotriva fostei campioane, CFR. Acolo, moldovenii au pierdut cu scorul de 2-0, chiar dacă au arătat un joc solid. Golurile CFR-ului au fost marcate pe fondul unor greșeli în defensiva oaspeților.

Politehnica a cedat și în a doua etapă, de această dată pe teren propriu, în fața sibienilor de la FC Hermannstadt din Sibiu. Ieșenii au pierdut, la scor 3-1, în fața a aproximativ 6.000 de suporteri. La finalul partidei, antrenorul Leo Grozavu s-a arătat nemulțumit de prestația echipei, dar și de componența lotului.

Trebuie să ne revenim cât mai repede. Am arătat ca o echipă slabă, am făcut un joc slab. Ceea ce ne bucură este că este abia a doua etapă și că avem timp să ne revenim. Cu siguranță este loc de îmbunătățiri în loc. Probabil impactul cu prima ligă a fost prea puternic pentru unii dintre jucătorii noștri care au contribuit la promovarea din liga secundă“, a precizat Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite