Politehnica Iași pierde o nouă partidă. Sibienii de la Hermannstadt s-au impus în Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politehnica Iași a pierdut o nouă partidă în actualul sezon de SuperLigă. Gruparea din Copou a cedat pe teren propriu, scor 1-3, în fața celor de la FC Hermannstadt de la Sibiu.

Politehnica Iași SURSĂ FOTO Cristian Hitruc
Politehnica Iași SURSĂ FOTO Cristian Hitruc

Aceasta este a doua înfrângere consecutivă înregistrată de alb-albaștri, după ce au cedat, în prima etapă, în deplasare, în fața fostei campioane, CFR Cluj, cu scorul de 2-0.

Omogenitatea sibienilor a făcut diferența

Poli Iași, o formație care a revenit în prima ligă de fotbal a României după ce a evoluat două sezoane în eșalonul secund, nu a putut ține piept sibienilor de la FC Hermannstadt. Diferența a fost făcută, în primul rând, de omogenitatea oaspeților, care nu au făcut mari schimbări în lot în comparație cu sezonul trecut. În prima etapă, Hermannstadt a pierdut în fața campioanei Farul Constanța, cu scorul de 1-0. 

Nu prea avem ce comenta. Am arătat ca o echipă naivă și orice greșeală a fost taxată. Am încercat să jucăm, dar încă avem teamă, crispare și tensiune în noi. Când ești tensionat greșești pase simple. La prima ligă nu ai voie să faci aceste greșeli. Ca la Cluj, la primul gol, din piciorul nostru a mers mingea la adversar, care a reușit să marcheze. Vom analiza și vedem ce vom putea repara, ce vom putea face. Este clar că trebuie să ne repliem pentru că nu putem continua astfel. Știam că este un impact dur în Liga 1, realitatea este cea de astăzi și va trebui să găsim soluții pentru a redresa situația. Campionatul este la început și vom avea meciuri foarte grele. Mai avem cinci etape în care întâlnim patru echipe din primele șase. Nu va fi ușor, iar încrederea se construiește pe rezultate", a precizat antrenorul Leo Grozavu la finalul partidei.

Program infernal pentru Poli Iași

După două înfrângeri în primele etape, Poli are parte în continuare de un program extrem de dificil.

În a treia etapă, gruparea din Copou se deplasează la Constanța, pentru a întâlni campioana Farul. Constănțenii au parte de un start bun de sezon, exceptând eliminarea din preliminariile Uefa Champions League. Băieții lui Hagi au câștigat primele două etape, în fața celor de la Hermannstadt, scor 1-0 și în fața celor de la FC Voluntari, cu scorul de 4-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite