Poli Iași, două etape accesibile în Liga 1 de fotbal. Pe cine întâlneşte gruparea din Copou

0
Publicat:

Politehnica Iaşi are parte de un traseu accesibil în următoarea perioadă. Astfel, pentru gruparea din Copou urmează două etape cu adversare pe care le-a întâlnit şi sezonul trecut, în eşalonul secund.

Politehnica Iaşi FOTO C.H.
Politehnica Iaşi FOTO C.H.

Prima este o deplasare, pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti, echipă care nu se regăseşte de la startul sezonului. Câinii roşii par în cădere liberă, ocupând penultima poziţie a clasamentului Ligii 1, reuşind să acumuleze doar 9 puncte în primele 13 etape.

În ultimul meci de campionat, bucureştenii au pierdut categoric, scor 4-0, pe terenul celor de la Hermannstadt. În actualul sezon, Dinamo a reuşit să adune doar două victorii, în faţa unor echipe care au parte tot de un start slab de sezon, FC Botoşani şi FC Voluntari. Totodată, alb-roşii au reuşit şi trei rezultate de egalitate, cu echipe precum Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj.

Parcurs bun pentru Poli în ultima perioadă

Băieţii antrenaţi de Leo Grozavu au reuşit să obţină patru puncte în ultimele două meciuri pe care le-au disputat pe teren propriu. Alb-albaştrii au învins pe Sepsi Sf. Gheorghe într-un meci restant, cu scorul de 1-0 şi au remizat, scor 1-1, în faţa Craiovei lui Adrian Mititelu, după ce au condus până în minutul 91 al partidei, când portarul Ailenei a fost învins cu un şut puternic din afara careului. În acest moment, gruparea din Copou ocupă a 11-a poziţie din clasament, reuşind să acumuleze 15 puncte în 13 etape. 

Echipa lui Dorinel Munteanu, o nucă tare în Liga 1

După meciul cu Dinamo, pe care Poli îl va disputa în deplasare, pe 27 octombrie 2023, începând cu ora 20.30, ieşenii întâlnesc altă echipă nou promovată, Oţelul Galaţi. Gruparea antrenată de Dorinel Munteanu are parte de un start bun de sezon, acumulând, în primele 13 etape, acelaş număr de puncte ca Politehnica Iaşi.

În ultima etapă, gălăţenii au remizat, scor 0-0, în Gruia, în compania celor de la CFR Cluj. În cele 13 partide disputate de la începutul noului sezon de Liga 1, Oţelul a înregistrat nu mai puţin de nouă rezultate de egalitate.

Totodată, băieţii lui Dorinel Munteanu au obţinut şi două victorii, reuşind să se impună pe terenul Universităţii Craiova 1948 şi acasă, cu Dinamo. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite