O aeronavă Spartan a plecat în misiune pe ruta Otopeni - Iaşi - Viena. Solicitare pentru un pacient cu arsuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
C-27 J Spartan

Aeronava a ajuns la Iaşi în cursul dimineţii de joi, 9 iunie,şi a plecat imediat spre Viena, pentru a transporta un pacient cu arsuri.

O aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat joi, 9 iunie, în jurul orei 9.15, din Baza 90 Transport Aerian Otopeni, pentru a efectua o misiune de transport umanitar pe ruta Otopeni - Iaşi - Viena, a unui pacient cu arsuri.

Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborului este formată din specialişti ai Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti şi ai Bazei 90 Transport Aerian.

Solicitarea de transport aerian a fost făcută de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în urma cererii formulate de Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Lavrov, întrebat de un jurnalist ucrainean ce a vândut  Rusia din ce a furat din război. Care a fost răspunsul ministrului rus de externe

Generaţia „Fără BAC“. Radiografia dezastrului din Educaţie. Cîmpeanu: Numărul celor înscrişi la Bac este cel mai mic din istoria postdecembristă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite